ChatGPT: Valóra válhat az 50 ezer dolláros Bitcoin még 2023-ban?

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin (BTC) az elmúlt hónapokban szépen menetelt felfelé, és a cikkünk írásakor 43.730 dolláron áll.

Nem csoda, hogy elindultak a találgatások arról, hogy elmerészkedik-e év végéig az 50.000 dolláros szintig.

Kíváncsiak voltunk, hogy mit mond erre a ChatGPT mesterséges intelligencia modell, ezért feltettük neki a nagy kérdést, miszerint a Bitcoin 2024-re elérheti-e az 50.000 dollárt.

Ezen túl a kérdésünk részét képezte az is, hogy szerinte a kriptopiac mely területeire számíthatunk a leginkább, ha jelentős nyereséget szeretnénk elérni.

bitcoin

Forrás: CoinMarketCap

Vajon a ChatGPT szerint valóra válhat a Bitcoin 50 ezer dolláros álma az év végéig?

Tehát a minap rákérdeztünk, hogy mi lesz a helyzet december 31-ig az érmével, és a ChatGPT nem kerülgette a forró kását, valódi betekintést adott, hogy tisztábban láthassunk. 

Bár zárójelben hozzátette, hogy a Bitcoin volatilis jellege miatt nincs garancia az előrejelzés valóra válására, mégis figyelembe kell vegyünk néhány olyan tényezőt, amely felsrófolhatja a BTC árfolyamát a következő hetekben 50.000 dollárra.

A ChatGPT szerint az egyik ilyen árbefolyásoló elem, amellyel a befektetőknek számolniuk kell,  a spot BTC ETF jóváhagyása körül tapintható izgalom.

Forrás: ChatGPT

A ChatGPT azt sem hallgatta el, hogy a BTC árának emelkedését a lehetséges szabályozási szigorítások és a geopolitikai kérdések is veszélyeztetik.

De mindent számításba véve, a most uralkodó piaci dinamika szerint a mesterséges intelligencia modell lehetségesnek tartja azt, hogy a Bitcoin 2023 utolsó napjáig feltörekedjen az 50.000 dolláros magasságig.

Ha ez az előrejelzés valóra válik, akkor az további 13%-os emelkedéssel volna egyenlő a BTC mostani 44.000 dollár körüli árfolyamához viszonyítva.

A ChatGPT kiemeli az új, 2024-es kriptotrendeket is 

Amikor a ChatGPT-t a kriptotér 2024-es legjobb lehetőségeiről faggattuk, magasba emelte a mém érmék, a GambleFi, és a Bitcoin-bányászat uralkodó trendjét, valamint rámutatott az amerikai spot Bitcoin ETF várható jóváhagyásának befolyásoló hatására is.

Az MI modell arról is írt, hogy a mém érmék a spekulatív nyereség biztosítása által igen nagy népszerűséget élvezhetnek majd, illetve a decentralizált pénzügyi világban a GambleFi-re is érdemes figyelni, hiszen egy új piaci rést teremt.

A ChatGPT megjósolta a BTC-bányászati ágazat jövőbeni átalakulását is, melyhez nagy mértékben hozzájárulhat a Bitcoin 2024-es felezési eseménye

Forrás: ChatGPT

Végül ejtsünk néhány szót az amerikai spot Bitcoin ETF lehetséges engedélyezéséről, mely sokkal elfogadottabbá teheti a kriptovalutákat a mainstream pénzügyi világban.

A ChatGPT meg van róla győződve, hogy 2024 az összes ágazatban az innováció éve lesz, kezdve a közösségvezérelt tokenektől a tisztességes szerencsejátékokon át egészen a Bitcoin infrastruktúrájáig.

Azok a befektetők pedig, akik figyelemmel kísérik ezeket a szektorokat, kifejezetten profitálhatnak majd belőlük.

Mely alacsony kapitalizációjú kriptó a legjobb választás jövőre?

A ChatGPT 2024-es előrejelzése során felfigyeltünk egy ígéretes mém érme gyöngyszemre, mégpedig a MemeKombat-ra.

A Meme Kombat (MK) harcterében a felhasználók ikonikus internetes mém karakterek közötti csatákra fogadhatnak, és mindeközben mesés MK jutalmakat gyűjthetnek.

Persze az oldal maga nem csak a játéklehetőség miatt ennyire vonzó: az érméket stakelni is lehet, és a lekötött tokenekkel részt lehet venni a fogadásokban. Aki pedig most stakel, 323%-os APY-ban részesülhet.

A projekt jelenleg az előértékesítési fázisánál tart, és a befektetők a jövőbeli tőzsdei jegyzési árhoz viszonyítva igen kedvezményesen, 0,235 dollárért juthatnak hozzá a natív tokenekhez. Az ár egyébként szakaszról szakaszra emelkedik.

A Meme Kombat projekt X oldala rendkívül népszerű, már majdnem 10 000 követője van:

A bizakodó kereskedőknek érdemes foglalkozni az alacsony tőkeértékű MK-val, hiszen   2024-ben igen nagyot szólhat.

A csapat átgondolt ütemtervében szerepel a játék következő évada, különböző játékmódok, és partneri megállapodások is.

A tokenomika is lenyűgöző: az érmék 50%-át szánják az ICO-ra, 10% a decentralizált tőzsdei listázás likviditásának fedezésére szolgál, 30%-nyi token jut a stakelésre és a csatajutalmakra, és végül 10%-ot tesznek félre a közösségi jutalmakra.

MK tokent a Meme Kombat hivatalos honlapján tudsz vásárolni a kriptotárcád csatlakoztatása után, ETH-val, USDT-vel, vagy Binance Smart Chain BNB-vel.

Válaszd ki, mennyi érmére vágysz -de minimum 5 MK legyen -, és hagyd jóvá a tranzakciót. 

Arra persze ügyelj, hogy legyen a tárcádban plusz 0,15 ETH-d a hálózati díjakra. Az érméket innentől kezdve már le tudod kötni, és így passzív jutalomban részesülhetsz.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!