Chamath Palihapitiya: A kripto „meghal” az Egyesült Államokban

-

Chamath Palihapitiya vezető kockázati tőkebefektető az All-In podcast legutóbbi epizódjában való szereplése során kijelentette, hogy a kripto már halott az Egyesült Államokban.

Palihapitiya, egy korai kriptopénz befektető, aki kezdetben 2013-ban szállt be a Bitcoinba, csalódottságának adott hangot a szabályozási tisztánlátás hiánya miatt az Egyesült Államokban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Srí Lanka-i születésű kanadai és amerikai kockázati tőkés megjegyezte, hogy a hatóságok „határozottan a kriptóra szegezték a fegyverüket”.

A VC szerint ez az országban a születőben lévő kriptopiac végéhez vezethet.

Még 2017-ben Palihapitiya azt jósolta, hogy a bellwether kriptopénz ára két évtizeden belül elérheti a szemkápráztató 1 millió dolláros coinonkénti árfolyamot.

Legutóbbi megjegyzései azonban arra utalnak, hogy élesen megváltozott a kilátásai az amerikai kriptopiacról.

A podcastban szó esett a kriptopénzek elleni amerikai szigorítás lehetséges hatásairól, a résztvevők pedig aggodalmukat fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy ez hogyan hathat az amerikai innovációra.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Kiemelték, hogy annak ellenére, hogy a Coinbase igyekezett a szabályok szerint játszani és együttműködni a szabályozókkal, kihívásokkal szembesült a szükséges engedélyek megszerzésében.

Ezzel szemben a megkérdőjelezhetőbb gyakorlatot folytató vállalatok közelebb kerültek az engedély megszerzéséhez.

zeta

Olvastad már? Satoshi korabeli kriptotárcák élednek újra ismét

Kiemelt kép: Gian Palavecino

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!