A Floki Inu csatlakozott a Binance.US-ra

-

A Binance.US kriptovaluta tőzsde hozzáadta kereskedési platformjához a Floki Inu-t (FLOKI).

A FLOKI mostantól csatlakozott a népszerű mémek ihlette kriptovaluták, a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) társaságába.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Floki Inu csapata hivatalos Twitter-fiókján jelentette be a hírt, a listázást „MASSIVE” lépésként emlegetve, amely legitimálja a piaci jelenlétét, és megszilárdítja helyét a DOGE és a SHIB mellett a „memecoin-trilógiában”.

A memecoin a bejelentés hatására 49%-ot emelkedett.

A Binance.US a Binance, a világ legnagyobb és legelismertebb kriptopénz tőzsdéjének amerikai ága.

A platform biztonságos és szabályozott környezetet kínál a különböző kriptovalutákkal való kereskedéshez, biztosítva az amerikai szabályozásoknak való megfelelést.

A Floki Inu felvételével a platform felhasználói mostantól FLOKI-t is befizethetnek, a kereskedés pedig 2023. április 25-én, reggel 5 órakor kezdődik a FLOKI/USD és FLOKI/USDT párok esetében.

A Floki Inu Binance.US-ra történő bevezetése valószínűleg növeli a token népszerűségét és hitelességét a kriptopénz közösségen belül.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Azzal, hogy csatlakozott a Dogecoinhoz és a Shiba Inuhoz a világ egyik legmegbízhatóbb tőzsdéjén, a Floki Inu jelentős lépést tett a legitim és figyelemre méltó memecoinként való elismerése felé.

A Floki Inu számos más prominens tőzsdén is megtalálható. Ezek közé tartozik a KuCoin, ahol a FLOKI/USDT és FLOKI/USDC kereskedési párokat kínálják.

zeta

Olvastad már? Több millió dolláros büntetést szabott ki a SEC árfolyam-manipulációért

Kiemelt kép: Kripto Kritik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ferrari az USA után Európában is alkalmazza a kriptofizetéseket

A Ferrari e hónap végétől elfogadja a kriptovaluta fizetéseket Európában. A lépés az amerikai piacon való sikeres használat után következik. A kriptovaluták továbbra is a mainstream...

Elstartoltak az ETH ETF-ek: még több intézményi tőke érkezhet a kriptopiacra

Két nappal ezelőtt, július 23-án indult el a kereskedés az Ethereum ETF-ekkel, amelyek bejegyzését a közelmúltban hagyta jóvá az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete. Richard...

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!