Chainlink (LINK) technikai elemzés 08.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink (LINK)

Az eladók augusztusban megszilárdították a kriptopiacon gyakorolt hatalmukat, ami a 3. negyedévet további veszteségeknek tette ki.

A Chainlink (LINK) sem volt kivétel. A TradingView havi teljesítménye szerint a LINK több mint 20%-ot esett augusztusban a cikk írásakor.

A júliusi lenyűgöző fellendülés után, +19%-os nyereséggel, az eladók augusztusi akciója visszafordította a nyereséget.

A szeptemberi ármozgást a FOMC ülése befolyásolhatja, mivel egy hawkish álláspont csökkentheti az árakat.

Augusztus 24. óta a Relatív Erősség Index egy kulcsfontosságú küszöbérték alatt maradt, ami aláássa a vevők tőkeáttételét.

Hasonlóan negatív értéket mutatott a Chaikin Money Flow (CMF), ami aláhúzza a LINK-piacokra irányuló visszafogott tőkebeáramlást.

A 4 órás grafikon piaci szerkezete medvés volt, és csak akkor fordulhatott át bikára, ha a LINK 6,45 dollár fölé került.

Ugyanez vonatkozott a magasabb időkeretre is, különösen a 12 órás chartra, megerősítve az eladók piaci kontrollját.

A cikk írásakor az eladók eltökéltek abban, hogy feltörjék a 6 dolláros szintet, és kiterjeszthetik a nyereséget az 5,51-5,72 dolláros 12 órás bikás megbízási blokkig (zöld).

Bár az LINK bikák csábíthatók a 12 órás bikás OB-nál való hosszútávra, óvatosságra volt szükség, mivel a cikkírás idején még nem volt kilátásban a BTC szilárd fellendülése.

A LINK még lejjebb eshet 4,99 dollárig, ha a BTC további veszteségeket könyvel el.

chainlink

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!