Chainlink (LINK): A vezető elemző megjósolja, hogy mi fog következni

-

A Chainlink (LINK) egy szusszanásnyi szünetet tart, amit sokan egészséges korrekciónak nevezhetnek.

Ali Martinez vezető piaci elemző azonban úgy véli, hogy rövid távon meredekebb esés valószínűsíthető a LINK esetében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A decentralizált Oracle protokoll 5,04%-ot veszített az árfolyamából, most 15,35 dolláron áll.

Ez a visszaesés azt mutatja, hogy a Chainlink nem immunis a korrekcióra a hónapok óta tartó emelkedés után.

A cikk írásakor a Chainlink 24 órás kereskedési volumene 34,58%-kal, 789.720.779 dollárra csökkent.

A hétvégéről áthozott borús teljesítmény ellenére a Chainlink fenntartja a heti kilátásokat, amelyen akár 23,58%-kal is emelkedett.

Az analitikus elemzése szerint a TD szekvenciális indikátor eladási jelzést mutat mind a napi, mind a háromnapos, mind a Chainlink heti grafikonon.

Bár a LINK jelenleg nincs a veszélyzónában, Martinez szerint nem zárható ki a 12,5 dollárig történő visszalépés.

Megjegyezte továbbá, hogy ha a Chainlink bikák nem tudják biztosítani ezt a szintet, akkor a 10,5 dolláros támaszzóna felé húzhatják lefelé az árfolyamot.

Érdemes megjegyezni, hogy a Chainlink október 24. óta nem tesztelte újra a 10,5 dolláros szintet, és jó eséllyel a bikák meg fogják védeni a jelenlegi szintet.

A Chainlink staking előnyére alapozva

A Chainlink esetében a chain-en belüli mérőszámai nem állnak túlságosan a fókuszban egy olyan közösség számára, amely egy magasan funkcionális Oracle protokollt szeretne.

Hogy ezt az érzést a megfelelő irányba tolják, sok LINK-párti biztosan elkezd arra építeni, hogy a Chainlink Staking v0.2 frissítés rövidesen milyen előnyökkel jár az ökoszisztéma számára.

A fokozatos bevezetés ebben a hónapban kezdődik, és a Chainlink Staking v0.2 egy fenntarthatóbb és inkluzívabb lehetőséget kínál a LINK-tulajdonosok számára, hogy segítsenek a hálózat biztonságában, és ezért nagyobb jutalmat kapjanak.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Chainlink számos más kulcsfontosságú újítással is rendelkezik, mint például a Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP), egy olyan eszköz, amelyet most olyanok integrálnak, mint az Arbitrum.

Ezekkel a megoldásokkal a Chainlink rendelkezik azzal, ami ahhoz szükséges, hogy fenntartsa a növekedését, és a jelenlegi szintről gyors fellendülést könyveljen el.


Olvastad már? A PEPE érme egyre nagyobb gödörben, míg a Meme Kombat a doxxolt csapatával egyre népszerűbb

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!