Októberi rekordok: A nulláról a főszereplőig a Bitcoin Casinoban

-


Vendégbejegyzés


Az online szerencsejátékok világában gyakran mondják, hogy a szerencse a bátraknak kedvez, és a Fairspinnél folyamatosan elképesztő jackpotokról szóló történeteket láthatunk.

A játékosaink hihetetlen nyereményekkel változtatták meg az életüket, és ez alól az október sem volt kivétel.

Nézzük meg közelebbről ezeket a rekordokat, bemutatva, milyen lenyűgöző szorzók voltak ebben a hónapban.

Októberi sikertörténetek – a jackpotok színpompája

TOP-1: A Lady Luck egy fenegyerek választása

A Fairspin platformja a „Wanted Dear or a Wild” stratégia izgalmas történetének volt szemtanúja, amikor egy merész játékos 100 dolláros téttel játszott, és a döntés figyelemreméltóan kifizetődött.

Ahogy a játék kibontakozott, egy 221,6-szoros szorzó realizálódott, amely az eredeti tétet elképesztő, 22.160 dolláros nyereménnyé katapultálta.

Az eset a játékos kiszámított kockázatának eredménye, bizonyítva, hogy a merész lépések és a szerencse életet megváltoztató jutalmakhoz vezethetnek.

TOP-2: Az Olympian Triumph élőben

Képzeljük el azt az izgalmat, amikor egy alkalmi 5 dolláros tétet teszünk meg az Olympus kapujában, nem is sejtve, hogy ez lehet a jegyünk egy rendkívüli, 20.000 dolláros nyereményhez.

Amint a tárcsák megpördültek, a szimbólumok káprázatos látványt nyújtva felsorakoztak, és egy elképesztő, 4000-szeres szorzót tártak fel.

A másodperc töredéke alatt a játékos kezdeti tétje egy elképesztő nyereménnyé változott.

TOP-3: A Jackpotot aprópénzért cserébe

Az a hiedelem, hogy csak a jelentős tétek vezetnek monumentális nyereményekhez, megdőlt, amikor egy játékos egy szerény 0,60 dolláros téttel játszott a Big Bass Hold & Spinner Megaways játékban.

Egy váratlan fordulat során egy 20.000-szeres szorzó jelent meg a képernyőn, amely 12.000 dolláros nyereményt jelentett.

Ez a nyeremény a legkisebb tétek mögött rejlő elképesztő lehetőségekről tanúskodik, bizonyítva, hogy a szerencse a merészeknek kedvez, függetlenül a tét nagyságától.

Ezek a mozgalmas történetek megmutatják, hogy a Fairspin minden pörgetése rendkívüli pillanatok ígéretét rejti magában.

Minden egyes nyeremény mögött egy játékos áll, akik mertek hinni, a meglepetések és a szerencse egy olyan pillanatában, ami inspirál.

Csatlakozzon közösségünkhöz – ragadja meg a lehetőséget, hogy Ön legyen a Fairspin következő nagyágyúja, és fedezze fel, hogyan sokszorozhatja meg jövedelmét.

Fedezze fel a több izgalmat a pénztárca feltöltéséhez: A Win-Win staking királyság

Bár a nagy nyeremények izgalma a Fairspinnél tagadhatatlan, van egy másik izgalmas út is a jövedelem növelésére – a staking programjaink.

A felhasználók lekötik a tokenjeiket, és a kaszinó nyereségének egy részéhez jutnak a Liquidity Staking és a Hold To Earn opciók révén:

  • Liquidity Staking: Ebben a programban a felhasználók letétbe helyezik a tokenjeiket, hogy növeljék a TFS Token likviditását a PancakeSwapon, és jutalmat kapnak a Fairspin GGR-jétől, a letétbe helyezett token mennyiségétől és a letétbe helyezés időtartamától függően.

„Azok a szereplők, akik hosszabb ideig staking-et helyeznek el, többet kereshetnek. A TFS Tokenek több mint egy hónapig történő letétbe helyezése a poolban, a legmagasabb szorzóval, maximális jutalmakat hozhat”Ethan, a TFS közösségi menedzsere.

  • Hold To Earn: Ez a program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a TFS tokenjeiket három különböző holding-időszak egyikére rögzítsék, hogy további TFS Tokeneket keressenek.

A kompenzáció a holding időtartamán, a kaszinó bevételén és az egyidejűleg használt TFS Token tulajdonosok száma.

Ezen túlmenően a játékosok a Play to Earn programon keresztül TFS Tokeneket szerezhetnek a platformon történő aktív fogadásokkal.

Miközben a kaszinójátékok széles skáláját élvezhetik, játékukat pénzzé teszik, hozzájárulva a stakinghez.

Általánosságban elmondható, hogy a Fairspinnél a staking nem csupán a többletjövedelemről szól, ez egy bevált stratégia egy biztonságos és megbízható platformon keresztül egy erősebb pénzügyi jövőhöz.

Az Ön belépőjegye a virágzó jövőbe

Az októberi nyereményrekordok bizonyítják, hogy a jackpotok és a hihetetlen szorzók elérhetőek a Fairspinnél.

A játék izgalmán túl a platform jövedelmező staking programokat biztosít további jövedelemszerzéshez.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A BlackRock felülvizsgálja a Bitcoin ETF modelljét

A BlackRock vezetői kedden újabb megbeszélést tartottak az Értékpapír- és Tőzsdebizottsággal (SEC), hogy megvitassák a cég kérelmét egy Bitcoin (BTC) spot ETF indítására az Egyesült...

Az 5 legjobb kripto, amire érdemes odafigyelni ezen a hétvégén: Ripple (XRP), Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Solana (SOL) és a ScapesMania

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg egy mozgalmas időszakot él át, számos kulcsfontosságú szereplő jelentős lépéseket tesz. Ezek közül a Ripple (XRP), a Cardano (ADA), a Polygon (MATIC), a...

Bitcoin Cash (BCH) technikai elemzés 11.30.

Prémium Bitcoin Cash (BCH) A Bitcoin Cash (BCH) árfolyama kissé csökkent azóta, hogy június 30-án elérte a 329 dolláros éves csúcsot. November 21-én az árfolyam kitört egy rövid...

Mozgolódnak a BTC-bálnák

A BTC árfolyama a 40 ezer dollárhoz közelít, de a bálnák még mindig tartják a pozícióikat. A kérdés, hogy mikor kezdenek eladásba? Az elemzők szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!