Cathie Wood 1 millió dolláros Bitcoin árcélja változatlan

-

A kriptopénzeket övező szabályozási bizonytalanságok miatt változó környezet ellenére az Ark Invest vezérigazgatója, Cathie Wood fenntartja a Bitcoinra vonatkozó bikás előrejelzését, és továbbra is magas, 1 millió dolláros célt tűzött ki maga elé.

Úgy tűnik, hogy bizalma a globális gazdasági zavarok közepette egyre nő.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Bloombergnek adott közelmúltbeli interjúja során kiemelte, hogy a globális gazdaságok „bizonytalansága és volatilitása” csak megerősítette a Bitcoinba vetett hitét, amelyet az infláció és a partnerkockázat elleni fedezetnek tart.

A Binance és a Coinbase jogi küzdelmeiről beszélve Wood különbséget tett a kettő között, tisztázva, hogy „egyáltalán nem egy kalap alá tartoznak”.

A SEC mindkét vállalat ellen gyors egymásutánban indított pereket, de Wood kiemelte a helyzetük közötti szöges ellentétet.

Míg a Binance csalás és egyéb bűncselekmények vádjával néz szembe, addig a Coinbase fő problémái a biztonság és a staking kérdései körül mozognak, amelyek ehhez képest sokkal kevésbé elítélőek.

Sőt, Wood úgy látja, hogy a Binance szabályozási akadályok, amelyekkel a Binance szembesül, előnyt jelentenek versenytársa, a Coinbase számára.

Mivel a Binance a szabályozói ellenőrzéssel küzd, úgy véli, hogy a Coinbase konkurenciája gyakorlatilag csökken, ami hosszú távon előnyös lehet az utóbbi vállalat számára.

Ez, valamint a Bitcoin blokkláncrendszerében rejlő átláthatóság és a csökkentett partnerkockázat, Woodnak a kriptopénzpiacba vetett tartós bizalmát táplálja.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Wood úgy véli, hogy a Coinbase-t „nem vádolják” ugyanolyan szintű szabálysértésekkel, mint a Binance-t, annak ellenére, hogy a SEC elnöke, Gensler megpróbálta egy kalap alá venni őket.

Azt állítja, hogy bár még mindig vannak kérdések a Coinbase biztonsági és staking kezelésével kapcsolatban, a legtöbb olyan probléma, amellyel a Binance szembesül, nem vonatkozik rá.


Olvastad már? Kripto-derivatívákat indíthat a CBOE tőzsde

Kiemelt kép: Milken Institute

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!