Cathie Wood 1 millió dolláros Bitcoin árcélja változatlan

-

A kriptopénzeket övező szabályozási bizonytalanságok miatt változó környezet ellenére az Ark Invest vezérigazgatója, Cathie Wood fenntartja a Bitcoinra vonatkozó bikás előrejelzését, és továbbra is magas, 1 millió dolláros célt tűzött ki maga elé.

Úgy tűnik, hogy bizalma a globális gazdasági zavarok közepette egyre nő.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Bloombergnek adott közelmúltbeli interjúja során kiemelte, hogy a globális gazdaságok „bizonytalansága és volatilitása” csak megerősítette a Bitcoinba vetett hitét, amelyet az infláció és a partnerkockázat elleni fedezetnek tart.

A Binance és a Coinbase jogi küzdelmeiről beszélve Wood különbséget tett a kettő között, tisztázva, hogy „egyáltalán nem egy kalap alá tartoznak”.

A SEC mindkét vállalat ellen gyors egymásutánban indított pereket, de Wood kiemelte a helyzetük közötti szöges ellentétet.

Míg a Binance csalás és egyéb bűncselekmények vádjával néz szembe, addig a Coinbase fő problémái a biztonság és a staking kérdései körül mozognak, amelyek ehhez képest sokkal kevésbé elítélőek.

Sőt, Wood úgy látja, hogy a Binance szabályozási akadályok, amelyekkel a Binance szembesül, előnyt jelentenek versenytársa, a Coinbase számára.

Mivel a Binance a szabályozói ellenőrzéssel küzd, úgy véli, hogy a Coinbase konkurenciája gyakorlatilag csökken, ami hosszú távon előnyös lehet az utóbbi vállalat számára.

Ez, valamint a Bitcoin blokkláncrendszerében rejlő átláthatóság és a csökkentett partnerkockázat, Woodnak a kriptopénzpiacba vetett tartós bizalmát táplálja.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Wood úgy véli, hogy a Coinbase-t „nem vádolják” ugyanolyan szintű szabálysértésekkel, mint a Binance-t, annak ellenére, hogy a SEC elnöke, Gensler megpróbálta egy kalap alá venni őket.

Azt állítja, hogy bár még mindig vannak kérdések a Coinbase biztonsági és staking kezelésével kapcsolatban, a legtöbb olyan probléma, amellyel a Binance szembesül, nem vonatkozik rá.


Olvastad már? Kripto-derivatívákat indíthat a CBOE tőzsde

Kiemelt kép: Milken Institute

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Az Ethereum ETF kereskedés csütörtökön kezdődik – Mi a következő altcoinok?

A kriptopiac nyugodt marad, a várakozás jeleit mutatja egy potenciális bikafutás előtt. Az alcoinok jelenleg vonzó belépési pontokat kínálnak, ami a közelgő növekedésre utal. Az Ethereum...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!