Cardano technikai elemzése 04.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano

A Cardano árelemzése ma bikás, mivel az érme támaszt talált, miután tegnap alacsonyan a 0,3800 dollár alatt ingadozott.

A bika lendület ma meglehetősen stabil, mivel az árfolyam folyamatosan emelkedett a mai kereskedés során.

Mivel az árfolyam továbbra is emelkedik, az eladási nyomás még nem épült ki, és az ár jelenleg a 0,3962 dollárt érinti.

Az ADA következő ellenállása 0,3985 dollárnál van jelen, így feltételezhetjük, hogy az eladási nyomás a jelenlegi árszint felett magas lesz.

Az ADA támasza a 0,3804 dolláros szinten van jelen. Ez az árfolyam számára pufferként szolgálhat bármilyen csökkenő nyomás esetén.

A Cardano piaci kapitalizációja jelenleg 13,7 milliárd dollár körül mozog, a 24 órás kereskedési volumen pedig 313 millió dolláron látható.

Az ADA napi grafikonja azt mutatja, hogy az elmúlt héten elszenvedett veszteségekből való kilábalás a kriptopiacon az eladási nyomásnak volt kitéve.

A mai napon a fellendülés folyamatos volt, és a Cardano árfolyamát 0,3900 dollár felett látjuk kereskedni.

A jelenlegi ellenállási szint a 0,3985 dollár közelében van, és ha ez a szint fölé tör, akkor arra számíthatunk, hogy a bikás lendület tovább építi az ADA-t.

A relatív erősség index (RSI) bikás tendenciát mutat, mivel a mutató irányt váltott, és jelenleg észak felé kereskedik a 48,70-es szinten.

A MACD indikátor értéke 0 felett van, mivel az ADA árfolyama ismét bikás fázisban van.

A 200 napos mozgóátlag (MA) az 50 napos MA fölé emelkedett, és mindkettő felfelé tendál, a grafikonon zöld gyertyák alakulnak ki, ami az ADA bikás visszatérését jelzi.

A Cardano általános árelemzése azt mutatja, hogy az ADA jól kilábalt a veszteségekből, és a további emelkedés ígéretesnek tűnik.

A bikáknak folytatniuk kell ezt a lendületet, és a 0,3985 dolláros ellenállás fölé kell törniük, hogy az ADA vásárlók nagyobb bizalmat kapjanak.

Ha az árfolyam e szint fölé tör, akkor rövid távon további emelkedés várható a 0,4000 dolláros szint felé.

cardano

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!