Cardano technikai elemzése 04.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano

A Cardano árelemzése ma bikás, mivel az érme támaszt talált, miután tegnap alacsonyan a 0,3800 dollár alatt ingadozott.

A bika lendület ma meglehetősen stabil, mivel az árfolyam folyamatosan emelkedett a mai kereskedés során.

Mivel az árfolyam továbbra is emelkedik, az eladási nyomás még nem épült ki, és az ár jelenleg a 0,3962 dollárt érinti.

Az ADA következő ellenállása 0,3985 dollárnál van jelen, így feltételezhetjük, hogy az eladási nyomás a jelenlegi árszint felett magas lesz.

Az ADA támasza a 0,3804 dolláros szinten van jelen. Ez az árfolyam számára pufferként szolgálhat bármilyen csökkenő nyomás esetén.

A Cardano piaci kapitalizációja jelenleg 13,7 milliárd dollár körül mozog, a 24 órás kereskedési volumen pedig 313 millió dolláron látható.

Az ADA napi grafikonja azt mutatja, hogy az elmúlt héten elszenvedett veszteségekből való kilábalás a kriptopiacon az eladási nyomásnak volt kitéve.

A mai napon a fellendülés folyamatos volt, és a Cardano árfolyamát 0,3900 dollár felett látjuk kereskedni.

A jelenlegi ellenállási szint a 0,3985 dollár közelében van, és ha ez a szint fölé tör, akkor arra számíthatunk, hogy a bikás lendület tovább építi az ADA-t.

A relatív erősség index (RSI) bikás tendenciát mutat, mivel a mutató irányt váltott, és jelenleg észak felé kereskedik a 48,70-es szinten.

A MACD indikátor értéke 0 felett van, mivel az ADA árfolyama ismét bikás fázisban van.

A 200 napos mozgóátlag (MA) az 50 napos MA fölé emelkedett, és mindkettő felfelé tendál, a grafikonon zöld gyertyák alakulnak ki, ami az ADA bikás visszatérését jelzi.

A Cardano általános árelemzése azt mutatja, hogy az ADA jól kilábalt a veszteségekből, és a további emelkedés ígéretesnek tűnik.

A bikáknak folytatniuk kell ezt a lendületet, és a 0,3985 dolláros ellenállás fölé kell törniük, hogy az ADA vásárlók nagyobb bizalmat kapjanak.

Ha az árfolyam e szint fölé tör, akkor rövid távon további emelkedés várható a 0,4000 dolláros szint felé.

cardano

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!