Eddig 1,37 millió Ethereum-ot vontak ki a Shapella frissítés utóhatásaként

-

Április 12-én aktiválódott az Ethereum Shapella frissítés, amely lehetővé tette a feltett ETH-k visszavonását.

Az IntoTheBlock betekintést nyújt abba, hogy mi történt az ETH hálózaton a Shapella frissítés aktiválása óta eltelt 10 napban. Az IntoTheBlock szerint már 1,37 millió ETH-t vontak vissza.

Figyelemre méltó, hogy nem ez volt az egyetlen oldal, hiszen a Shapella frissítés után a befizetések is emelkedtek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az IntoTheBlock megjegyzi, hogy 650.000 ETH-t helyeztek el letétbe. Ezt figyelembe véve az eredmény 720.000 ETH nettó kivonás.

Mint arról beszámoltunk, az Ethereum Shapella frissítését követően jelentősen megváltozott a befizetések aránya a staking szolgáltatóknál.

Az IntoTheBlock az intézményi staking szolgáltatók és az ázsiai CEX-ek esetében váratlanul megnövekedett staking-részesedést figyel meg.

Eközben a sikeres Shapella frissítés után, ahogy arról a Wu Blockchain is beszámolt, az Ethereum fejlesztői egy új ACDC felhívás szerint tervezik a következő nagyobb frissítést.

A Wu Blockchain jelentése szerint az Ethereum fejlesztők azt tervezik, hogy a jövő héten elindítják az ötödik devnetet az EIP 4844 tesztelésére. Hasonlóképpen az EIP 4788 és 3175 is bekerülhet a közelgő frissítésbe.

Az Ethereum az eladás előtt nagy alvó forgalmi kiugrást tapasztalt

Az Ethereum április 21-én 1.824 dolláros mélypontra esett az április 19-én kezdődött, az egész piacra kiterjedő zuhanást követően.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az eladási hullám előtt a Santiment cég jelentős szunnyadó forgalmat észlelt az Ethereum hálózaton, köztük két olyan címet, amelyek azonos módon mozgattak régóta, közel öt éve szunnyadó ETH-t.

Április 18-án egy pár Ethereum-cím 150.000 ETH-t mozgatott meg 297 millió dollár értékben, miután 2018 vége óta tartotta ezeket az érméket.

Mindketten 2018 novemberében halmoztak fel 150.000 ETH-t, és mindketten az említett időpontban dobták ki a teljes készletüket.

zeta

Olvastad már? Egy legendás kereskedő szerint az altcoin szezon közel van

Kiemelt kép: Bybit

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!