Cardano (ADA) technikai elemzés 09.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) árfolyama a 0,238 dolláros szintről megugrott, de sem az egynapos, sem a négyórás grafikonon nem mutatott bikás jövőképet.

A legutóbbi pattanás kimerülhetett, mivel az árfolyam elérte a helyi ellenállást, de némi vételi nyomás továbbra is fennállt.

Az Input Output Global heti fejlesztési jelentése azt mutatta, hogy a csapat tovább dolgozott a hálózat fejlesztésén, amitől a hosszú távú tulajdonosok felbátorodhatnak.

De ez valószínűleg rövid távon kevéssé fogja befolyásolni az árakat.

Augusztus 17. és augusztus 29. között az ADA egy ugrásszerű emelkedést regisztrált, amely 0,238 dollárról 0,28 dollárig ért.

Narancssárgával kiemelve ezek a szintek egy olyan tartomány szélső értékeit jelölik, amelyen belül az ADA közel egy hónapig kereskedett.

E tartomány középpontja 0,259 dollárnál volt, amely szint augusztus végén támaszként szolgált, de szeptember elején ellenállássá változott.

A cikkírás idején az ADA ismét a középső ellenállás közelében volt.

Míg a Relative Strength Index (RSI) erős bikás lendületet mutatott az elmúlt napokban, az On-Balance-Volume (OBV) nem tükrözte a határozott vételi nyomást.

Az OBV helyi ellenállását (fekete pontozott) át kell törni, mielőtt a mutató bikás szándékot jelezne.

A négyórás grafikonon a piac szerkezete bikás volt, de a 0,259-0,26 dolláros régió rövid távon medvés erősséget jelentett.

Az ADA bikák valószínűleg elutasítással szembesültek volna, miután ebbe a zónába mozdultak.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!