A Solana társalapítója szabályozási egyértelműségre szólít fel

-

Bár a blokklánc technológia a következő lépést jelenti a digitális technológia természetes fejlődésében, az út eddig nem volt zökkenőmentes.

A Solana (SOL) társalapítója, Anatolij Jakovenko nemrégiben a megfelelő szabályozási keretek hiányát emelte ki a blokklánc-iparág legnagyobb kihívásaként.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana társalapítója szerint a blokklánc technológia lehetőséget kínál számos, a WEB3 fejlesztésében érdekelt fejlesztő számára. A szabályozási tisztánlátás hiánya azonban kihívást jelent.

Úgy vélte továbbá, hogy a legjobb módja ennek az akadálynak a leküzdésére az lenne, ha a szabályozók megfelelő szabályozási keretrendszert vezetnének be, amely biztosítaná a megfelelést.

Anatolij azt is megjegyezte, hogy sok fiatal, sikerre törekvő blokklánc-fejlesztő kénytelen fontolóra venni, hogy elhagyja az Egyesült Államokat.

Ennek oka a szabályozás hiánya és az a tény, hogy a kormányzat nem volt túlságosan befogadó a blokklánccal szemben.

A szabályozással kapcsolatban a Solana társalapítója kijelentette,

„Jól dokumentálva van, hogy nincs járható út az ésszerű szabályozási biztonsághoz a területen. A fiatal vállalkozók számára a világos szabályok hiánya ijesztő. Látják, hogy nyilvános, több milliárd dolláros vállalatok küzdenek a jogi környezetben való eligazodással, és azon tűnődnek, hogy az ő apró projektjük hogyan maradhat életben”.”

A szabályozási helyzet mellett Anatolij kitért arra is, hogy a Visa döntése a Solana felkarolásáról miért lehet óriási dolog.

Megjegyezte, hogy az olyan korai elfogadók, mint a Visa, a blokkláncra telepítik és tesztelik termékeiket.

Anatoly még azt is megemlítette, hogy az ilyen telepítésekből származó bevételi szintek azonosíthatják, hogy a kriptovaluták mikor érik el a mainstream elfogadottságot.

Vajon a SOL rövid távú kitörése tartós lesz?

A SOL legutóbbi emelkedése a megjelenési időben a csökkenő ellenállási vonal fölé való kitörést hangsúlyozta.

Miért fontos ez? Nos, egy hosszabb rally azt jelezhetné, hogy a SOL bikás kilengése teljes mértékben érvényesült, és további emelkedés várható.

Másrészt az MFI a cikk írásakor kiegyenlítődött, ami azt jelenti, hogy a kiáramlás lehet, hogy folyamatban van.

solana
Forrás: TradingView

Eddig az MFI nem jelez kiáramlást, míg az RSI a cikkírás idején az 50%-os szint fölé lépett. Ez megerősítette a bikás rugalmasságot, de kapituláció következhet most, hogy a kereslet lelassult.

A Solana Long versus Short likvidációi azt mutatták, hogy több a medvés elvárás, mint a bikás.

Forrás: Cryptoquant

Eközben az on-chain adatok is az elmúlt napok aktivitásának megugrását mutatják, amit a volumen kiugrása is jelez.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Emellett a fejlesztési aktivitás is emelkedett az elmúlt héten, ami összhangban van a piacon ugyanebben az időszakban uralkodó magabiztossággal.

Forrás: Santiment

Olvastad már? A Bitcoin árfolyam emelkedése folytatódik, 29.200 dollár az új célár

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

A Bitcoin volatilitás megdöbbentően alacsony szinteket ért el

A kriptopénz szektor szokatlan időszakot él át, amelyet a vezető digitális valuta, a Bitcoin figyelemre méltóan alacsony volatilitása jellemzett. A jellemzően erős árfolyam-ingadozásairól ismert Bitcoin jelenleg...

Kivezeti a készpénzes tranzakciókat az egyik ausztrál nagybank 2024-től

Az ausztrál Macquarie Bank bejelentette, hogy 2024 végére minden készpénzes szolgáltatását felfüggeszti, és a bankfiókjaiban sem lesz mód készpénzes tranzakciókra, teljes mértékben átállnak a digitális...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!