A Bitcoin árfolyam emelkedése folytatódik, 29.200 dollár az új célár

-

Az IntoTheBlock kriptoanalitikai platform egy nemrégiben megjelent bejegyzésében megállapította, hogy a Bitcoin egy jelentős áttörés küszöbén áll, mivel pozitív árfolyam-emelkedést tapasztal.

A legfontosabb ellenállási szint, amelyet figyelni kell, a 29.200 dollár, amely több mint 1,77 millió cím megszerzésének helyszíne.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elmúlt hetekben a Bitcoin lenyűgöző fellendülésnek volt tanúja, több mint 8,3%-kal emelkedett a 24.900 dolláros helyi mélypontról, és jelenleg körülbelül 27.000 dolláron áll BTC-nként.

Ez az elmúlt három hét legmagasabb árfolyama, ami izgalmat kelt a kriptopénz közösségben.

Az IntoTheBlock által a címkoncentrációra vonatkozó statisztikák mélyebb vizsgálata érdekes betekintést nyújt.

Jelenleg 31,34 millió cím van, amelyek együttesen 12,03 millió BTC-t tartanak, és amelyek zölden tartózkodnak. Ezzel szemben 16,02 millió cím, amelyek összesen 6,43 millió BTC-t tartanak, a pirosban találják magukat.

A veszteséges címek legjelentősebb, mintegy 5,61 millió darabos koncentrációja a BTC-nkénti 43.260 és 67.400 dollár közötti ársávba esik.

A veszteséges coinok legnagyobb koncentrációja, 2,23 millió BTC azonban a 27.285 és 30.330 dollár közötti tartományban vásárolták. Érdekes módon ez a tartomány megfelel a kriptovaluta esetében a közelmúltban megfigyelt áraknak.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ahogy a Bitcoin árfolyamának emelkedése folytatódik, a figyelem továbbra is a 29.200 dolláros ellenállási szintre összpontosul, ahol közel kétmillió befektető reményei és döntései forognak kockán.

Mivel a piaci hangulat a végső döntéshozó, minden szem a kriptotérségben kibontakozó eseményekre szegeződik.


Olvastad már? Vajon a bányászok Bitcoinba vetett bizalma végre kifizetődik?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!