A Bitcoin árfolyam emelkedése folytatódik, 29.200 dollár az új célár

-

Az IntoTheBlock kriptoanalitikai platform egy nemrégiben megjelent bejegyzésében megállapította, hogy a Bitcoin egy jelentős áttörés küszöbén áll, mivel pozitív árfolyam-emelkedést tapasztal.

A legfontosabb ellenállási szint, amelyet figyelni kell, a 29.200 dollár, amely több mint 1,77 millió cím megszerzésének helyszíne.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az elmúlt hetekben a Bitcoin lenyűgöző fellendülésnek volt tanúja, több mint 8,3%-kal emelkedett a 24.900 dolláros helyi mélypontról, és jelenleg körülbelül 27.000 dolláron áll BTC-nként.

Ez az elmúlt három hét legmagasabb árfolyama, ami izgalmat kelt a kriptopénz közösségben.

Az IntoTheBlock által a címkoncentrációra vonatkozó statisztikák mélyebb vizsgálata érdekes betekintést nyújt.

Jelenleg 31,34 millió cím van, amelyek együttesen 12,03 millió BTC-t tartanak, és amelyek zölden tartózkodnak. Ezzel szemben 16,02 millió cím, amelyek összesen 6,43 millió BTC-t tartanak, a pirosban találják magukat.

A veszteséges címek legjelentősebb, mintegy 5,61 millió darabos koncentrációja a BTC-nkénti 43.260 és 67.400 dollár közötti ársávba esik.

A veszteséges coinok legnagyobb koncentrációja, 2,23 millió BTC azonban a 27.285 és 30.330 dollár közötti tartományban vásárolták. Érdekes módon ez a tartomány megfelel a kriptovaluta esetében a közelmúltban megfigyelt áraknak.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ahogy a Bitcoin árfolyamának emelkedése folytatódik, a figyelem továbbra is a 29.200 dolláros ellenállási szintre összpontosul, ahol közel kétmillió befektető reményei és döntései forognak kockán.

Mivel a piaci hangulat a végső döntéshozó, minden szem a kriptotérségben kibontakozó eseményekre szegeződik.


Olvastad már? Vajon a bányászok Bitcoinba vetett bizalma végre kifizetődik?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Az amerikai pénzügyminisztérium drogkartellhez kötődő Ethereum tárcát szankcionál

Az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának Külföldi Eszközök Ellenőrzéséért Felelős Hivatala (Office of Foreign Assets Control, OFAC) szeptember 26-án tíz, illegális kábítószer-kereskedelemmel összefüggésbe hozható személyt vett fel...

A SEC késlelteti az Ark Invest Spot Bitcoin ETF döntését

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) ismét elhalasztotta a várva várt döntést az Ark Invest és a 21Shares duó által benyújtott spot Bitcoin ETF...

A BlockFi bírósági jóváhagyást kapott a felszámolási tervéhez

A BlockFi kriptohitelezési platform számára jelentős fejlemény, hogy az Egyesült Államok New Jersey-i csődbírósága zöld utat adott a felszámolási tervnek. Ezzel a hitelezők egy lépéssel...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!