Binance Coin (BNB) technikai elemzés 09.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) medvés piaci struktúrája visszafogta a tartós áresés megfordítására irányuló bikás próbálkozásokat.

A 205 dolláros támaszszintről történő árfolyam-emelkedés ellenére a bikák nem tudtak a 220-225 dolláros ellenállási szint fölé törni.

Ez azt eredményezte, hogy a BNB több mint három hete oldalazva kereskedik az ellenállási szinten történt legutóbbi, augusztus 31-i árvisszautasítás után.

A Relative Strength Index (RSI) kiemelte a BNB által tapasztalt oszcilláló lendületet.

A grafikonon a mutató rendszeresen váltogatta a vételi és az eladási nyomást, mivel a BNB kompakt árszinten kereskedett.

Mivel a bikák és a medvék tartják a támasz (205 dollár), illetve az ellenállás (220-225 dollár) szintjét, a BNB rövid távon továbbra is ingadozó ármozgást tapasztalhat.

Az On Balance Volume (OBV) visszafogott mozgása alapján két forgatókönyv játszódhat le az elkövetkező napokban.

Az első forgatókönyv szerint a bikák megpróbálhatják elkapni a short eladókat a 220 dollár feletti áttöréssel és a további 240 dollárig való elmozdulással.

Másrészt, egy újabb medvés elutasítás esetén az eladók megkísérelhetik a 205 dolláros támaszszint harmadik ismételt tesztelését, a 188 dolláros támaszszintre való áttörés lehetőségével (heti időkeret).

binance coinFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!