12,3 millió dollár egy nap alatt: Egy hatalmas nyeremény története a Fairspinnél

-


Vendégbejegyzés


A kaszinójátékok a szabadidő eltöltésének egyik legnépszerűbb módja.

Akár adrenalinlöketre vágyik, akár egyszerűen csak pihenni szeretne, az iGaming világa sok mindent kínál. Azonban az egyszerű lazítás szándékával néha meglepően nagy nyereményeket lehet elérni.

Nem ez az első eset, hogy a Fairspin játékosai hatalmas összegek elérésével rázzák meg a kaszinók világát.

Az idei év jelenlegi rekordtartójának egyetlen nap alatt 12,3 millió dollárt sikerült nyernie!

Olvass tovább, hogy megtudd ennek a szaftos nyereménynek minden részletét.

Az epikus nyeremény megszerzése

A Fairspin egy vezető blokklánc kaszinó, amely több mint 7000 játékot kínál a legjobb szolgáltatók kínálatából.

A Rio Gems by Booongo szerencsésnek bizonyult történetünk hősének.

A játékos egymás utáni nyeremények sorozatát érte el a játékban, ami elképesztő 505,6 BTC-t jelentett:

● 172,000.00 mBTC
● 100,000.00 mBTC
● 83,000.00 mBTC
● 68,000.00 mBTC
● 82,600.00 mBTC

A teljes pénzösszeg a nyerés időpontjában 12,3 millió dollárnak felelt meg.

Ez volt eddig a legnagyobb össznyeremény egyetlen játékos részéről 2023-ban.

Minden nyeremény bizonyíthatóan tisztességes, és bármikor ellenőrizhető.

Ez a blokklánc technológiának köszönhetően lehetséges, amely a Fairspint teljesen átlátható platformmá teszi, megkímélve a játékosokat a pénzükkel kapcsolatos aggodalmaktól.

Teljes átláthatóság elérése

Bármely kaszinó hírneve nagyban függ attól, hogy képes-e tisztességes játékteret biztosítani a játékosok számára, és gondoskodik-e arról, hogy eszközeik biztonságban legyenek a platformon.

A Fairspin a blokklánc technológiára támaszkodik, hogy mindkettőt biztosítsa.

A játék minden művelete és tranzakciója egy digitális főkönyvben kerül rögzítésre, ami azt jelenti, hogy a bevitt adatok visszafordíthatatlanok.

Ez megteremti a tisztességes verseny feltételeit, mivel a Fairspin felhasználói rendszeresen több, jövedelmező nyereményalapokkal rendelkező versenyhez csatlakozhatnak.

Bármely résztvevő tétje megtekinthető a Trueplay Explorer segítségével – mindössze annyit kell tenniük, hogy bemásolják az azonosítójukat a keresősávba.

A Fairspin kaszinót ráadásul a Curaçao e-Gaming törvényei szabályozzák, amely az iGaming iparág egyik legrégebbi és legelismertebb joghatóságának számít.

A jó hírű licenc birtoklása az egyik legfontosabb indikátor, amelyre érdemes odafigyelni egy kaszinó platform kiválasztásakor.

Gyors korlátlan kifizetések

Egy másik hatalmas előnye a kriptoval való játéknak egy blokklánc kaszinóban a megnövekedett tranzakció-feldolgozási sebesség.

Ez sokkal jobbá teheti a szerencsejáték-élményt – gyorsabban befizethet és bekapcsolódhat a játékba, és ha nyert, azonnal kiveheti a pénzét.

A kifizetési feltételek platformtól függően változhatnak.

Azok a Fairspinnél szuper rugalmasak, mivel a felhasználók bármelyik pillanatban azonnal kivehetnek bármilyen összeget. Akármennyit is szerez, ezt az összeget még a nyereménye napján oda utalhatja, ahová csak akarja.

Záró gondolatok

Amellett, hogy az online kaszinójátékok kiváló szórakozási lehetőséget jelentenek, amelyek az otthonod kényelméből elérhetőek, némi szerencsével az online kaszinójátékok soha nem gondolt nyereményeket is hozhatnak neked.

Ráadásul a játékosok olyan kriptójátékoknak hódolhatnak, amelyek a szokásos szerencsejátékokhoz képest páratlan előnyökkel járnak.

A kriptoval való játék egy engedéllyel rendelkező kaszinóban jelentősen felértékeli az élményt.

A gyors és zökkenőmentes befizetések és kifizetések, a tisztességes versenyek, a nyeremények garantált átvétele és a pénzeszközök biztonsága csak a legnyilvánvalóbb előnyei az átlátható blokkláncplatformok választásának.

A Fairspin pontosan egy ilyen lehetőség – megbízható blokklánc-kaszinóként szerzett magának hírnevet, és játékosai bizonyítják, hogy a milliós nyeremények messze nem ritkák ott.

Irány a Fairspin, és légy te a következő nagy nyertes!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!