Cáfolta a tömeges elbocsátás hírét a Binance alapítója

-

Nemrégiben kapott szárnyra a pletyka, hogy a Binance tőzsde nagy elbocsátásokat tervez, ráadásul több vezető tisztviselő is elhagyta a vállalatot.

A vállalat stratégiai vezetője, Patrick Hillman a Twitteren osztotta meg, hogy két év után máshol fog dolgozni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Emellett a Bloomberg nemrégiben úgy cikkezett, hogy két másik vezető, Steven Christie és Hon Ng szintén felmondott.

CZ elmondta, ezek a hírek igazak, de a pletykák csak hangulatkeltésre jók, hiszen a cég továbbra is folyamatosan veszi fel az új alkalmazottakat, és erre szükségük is van, hiszen az utóbbi években hatalmas ütemben nőtt a Binance szervezete.

A tőzsde jelenleg több fronton is helyt kell, hogy álljon, hiszen az USA mellett Franciaországban, Belgiumban, és más helyeken is eljárást indítottak a cég ellen, a helyi tőzsdei szabályok megsértése miatt, valamint lehetséges pénzmosás vádjával.

Az ausztrál hatóságok a héten tartottak házkutatást a tőzsde helyi irodájában, az USA esetében pedig a tőzsdefelügyelet, a SEC perelte be a céget, értékpapír-csalás miatt.

Az eljárás eredményeként az országban jelentős mértékben zsugorodott a Binance piaci részesedése, és mostanra csak a forgom 1,5%-át bonyolítják ők.

A nem-derivatívák szektorában is csökkent a jelentősége. Már negyedik hónapja esik a részesedése, és mostanra 42%-ig húzódott vissza.

A hivatalos információk alapján az USA-ból körülbelül 600 alkalmazott dolgozhat a tőzsdének, legalábbis ez derül ki a LinkedIn adataiból.

A hírekbe júniusban került be, hogy őket meginterjúvolták, hogy átköltöznének-e másik országba a munka kedvéért, és aki erre nem volt hajlandó, azt elbocsátották.

volt az egyik vezető tisztviselő, Yibo Ling is, legalábbis ezt publikálta a Bloomberg, meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.

Május végén CZ úgy nyilatkozott, hogy a tömeges elbocsátásokról szóló pletykák túloznak, de tény, hogy a gyenge piaci körülmények miatt számos munkatársuktól meg kellett, hogy váljanak.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Összehasonlítási alapként viszont azt is megosztotta, hogy a tőzsde indulása óta eltelt hat évben a kezdeti 30 fős létszám mára 8000-re nőtt, és ez a fajta növekedés minden cég esetében nagy változásokat hoz, ahogyan történt a Binance esetében is.

Olvastad már? A Ripple az ingatlanpiacra is betörne

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!