Ripple (XRP) technikai elemzés 07.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

XRP

Az XRP viszonylag csendes volt a piacon az elmúlt két hétben. Május végén és június közepén bizonyos napokon az XRP volt az egyik folyamatosan emelkedő teljesítményű altcoin a 4 órás időkeretben.

Az árfolyamok azt sugallták, hogy bár a trend medvés irányba változott, a bikák számára nem volt kilátástalan a fellendülés.

Amíg ez nem következik be, a kereskedők a 0,46 dolláros támasz és a 0,49-0,5 dolláros ellenállás között kereshetik a vételi és eladási lehetőségeket.

Az XRP magasabb időkeretű árfolyam-akciói, mint például a napos, azt mutatták, hogy az eszköz március óta emelkedő tendenciát mutat.

Május közepe óta a bikák nehezebben tudták beindítani a ralit. Június 13-án érték el a 0,566 dolláros helyi csúcsot, de az árfolyam azóta lejjebb zuhant.

A 4 órás grafikonon az XRP piaci szerkezete és trendje is medvés volt, de a vevők erőteljesen védték a 0,46 dolláros támaszzónát.

Ez idő alatt az XRP rövid, de erőteljes emelkedést produkált június 22-én 0,528 dollárig, majd június vége felé 0,45 dollárig esett.

Az OBV is lassú csökkenő trendben volt, ami azt mutatta, hogy az eladók voltak fölényben.

Az RSI is a semleges 50 alatt volt az elmúlt napokban, ami kiemeli a medvés lendületet. A bikák mégsem voltak hajlandóak átengedni a 0,46 dolláros zónát.

Az XRP árfolyammozgása az elmúlt két hétben csökkent volatilitást mutatott.

A 0,5 dolláros szint pszichológiailag és technikailag fontos, és a napi időkeret diagramja azt mutatta, hogy a bikák március óta előnyben vannak.

Ezért az XRP a felhalmozódás fázisában lehet – de az OBV nem tükrözi ezt.

XRP

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!