Brazíliában terjeszkedik az OKX tőzsde

-

A OKX elnöke, Hong Fang egy interjúban jelentette be, hogy a vállalat a következő hónapok során a brazíliai piacra is be akar lépni.

Az OKX felkészül a brazil piacra lépésre

Az ország mérete ideális helyszínné teszi a tőzsde számára, és egyben jó ugródeszka, hogy megalapozzák a működésüket a latin-amerikai régióban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Fang elmondta, hogy a déli kontinens államai merőben más hozzáállást tanúsítanak a kriptopénzekhez, mint a nyugati országokban megszokott helyzet, és több nemzet esetén kifejezetten magas az elterjedtség, és a mindennapi használat aránya.

Az egyik legfőbb különbség a felhasználási módban rejlik, mivel a kriptotulajdonosok többsége nem spekulál, hanem pénzként használja a kriptókat, az infláció elleni védekezésként, vagy éppen megtakarításra.

„Brazília, és egyben egész latin-Amerika hozzáállása kifejezetten stratégiai, sokkal komolyabban veszik a kriptoipart. Az emberek is értéket látnak a kriptopénzekben, mégpedig nagyon is valódi okok miatt. Argentínában például a vásárlóerejüket őrzik meg a kriptókkal, és ezzel védekeznek a magas infláció ellen.”

Fang elmondta, az OKX ugyanazt a kényelmes kereskedési élményt akarja nyújtani a brazíliai felhasználóknak, mint amelyet megszoktak a helyi tőzsdéktől, viszont a nagy, nemzetközi tőzsdék technológiájával, volumenével, és ügyfélszolgálatával.

Éppen ezért a tőzsde egy teljesen új csapatot hoz létre, helyi szakemberekből, akik portugál nyelven tudnak kommunikálni az ügyfelekkel, és mindenben meg tudnak felelni a Brazil Központi Bank elvárásainak, a helyi jogszabályoknak.

Fang kiemelte, hogy amint a brazil jogszabályok hatályba lépnek, a tőzsde készen akar lenni a saját működési szabályzatával, hogy haladéktalanul elindíthassák a szolgáltatásaikat.

Azt is megosztotta vviszont, hogy a brazil piacnak egyéb jellegzetességei is vannak, amelyeket figyelembe kell venniük.

„A törvényi megfelelés fontos szempont, és számos téren meghatározza a működést, de ugyanilyen fontosnak értékeljük a felhasználói visszajelzéseket is. Az érdekel minket, hogy az ügyfeleink mit akarnak, milyen termékeket, szolgáltatásokat várnak tőlünk, milyen technológiát akarnak használni?”

Az OKX bevallottan nagy hangsúlyt fektet a törvényi megfelelésre mindenhol, ahol szolgáltatásokat nyújt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


2023 során számos új országban megjelent a helyi kriptopiacon, irodát nyitott Ausztráliában, előzetes működési engedélyt kapott Dubajban, és a francia hatóságokhoz is benyújtotta a kérelmet, hogy megkapja a szükséges jogosultságokat a kriptotőzsdei szolgáltatások nyújtásához.

Olvastad már? Cathie Wood szerint a Bitcoin eléri a 600.000 dollárt

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!