Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 11.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) szerdán folyamatosan emelkedett, mivel a tőkeáttételes kereskedők pozícióinak tömeges likvidálása továbbra is nagy kilengéseket okoz a piacon.

A BTC árfolyama legutóbb 37.300 dollár körül mozgott, ami több mint 1%-os emelkedést jelent a nap folyamán, és mintegy 3%-ot a keddi mélypontokhoz képest, amelyek alig 35.000 dollár felett volt.

A Coinglass szerint a legutóbbi piaci löket a nap folyamán eddig közel 100 millió dollár értékű tőkeáttételes short határidős pozíciókat vont ki a piacról.

A Bitcoin legutóbbi short kiszorítása egy nappal azután következett be, hogy a rövid 35.000 dollárra való csökkenés eltörölte a közel 300 millió dollár értékű tőkeáttételes long BTC pozíciókat.

Bár a short pozíciók likvidálása minden bizonnyal szerepet játszik a Bitcoin legutóbbi pumpálásában, a BTC árfolyam e hét eleji csúszását követő agresszív dip-vásárlások valószínűleg nagyobb szerepet játszanak.

Ha a Bitcoin képes lesz a múlt héten 38.000 dollár közelében elért éves csúcsok fölé törni, akkor nyitva áll az ajtó egy rövid távú elmozdulás előtt a kulcsfontosságú pszichológiai 40.000 dolláros szint felé, amely egyben a 2022. május eleji csúcsokat is jelöli.

Feltételezve, hogy a Bitcoin-bikák képesek lesznek továbbra is irányítani, a következő nagyobb szint, amelyet a bikák megcéloznak, a 2022-es csúcsok lesznek 48.000 dollárnál.

De ezt még befolyásolhatja a SEC Bitcoin ETF jóváhagyása, ami elvileg pénteki határidőt lejőlt meg, ha ez nem sikerül és nem következik be, akkor ez a forgatókönyv más írányt vehet.

bitcoinFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!