Bitcoin technikai elemzés 12.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin árfolyama 17 000 dollár alá zuhant. Tovább növeli vesztségét, és még mindig a 16 500 dolláros támaszszint alá eshet.

Az árfolyam a 18 400 dolláros ellenállási zónából indult újabb lejtmenetbe. A 17 500 és 17 200 dolláros támaszszintek alatt erősödik.

A medvék a 17 000 dollár és a 100 órás mozgóátlag alá szorították az árfolyamot. Megközelítette a 16 500 dolláros támaszszintet.

Az árfolyam mélypontot hozott létre a 16 541 dolláros szint közelében, és most konszolidálja a veszteségeket.

Néhány ponttal emelkedett, és a 16 700 dolláros szint felett kereskednek vele.

A bitcoin árfolyama pillanatnyilag 17 000 dollár és a 100 órás mozgóátlag alatt kereskedik. Az emelkedés során egy közvetlen ellenállási szint a 16 800 dollárnál található.

A BTC/USD pár órás grafikonján egy erős negatív trendvonal alakul ki, amelynek ellenállása 16 800 dollár közelében van.

Az első jelentős ellenállás 17 000 dollár és a 100 órás mozgóátlag határán helyezkedik el.

Ez a 18 387 dolláros swing csúcs és a 16 541 dolláros swing mélypont közötti medvés mozgás 23,6%-os Fib retracement szintje környezetében van.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

Bitcoin (BTC/USD) Technikai kilátások

Egy egyértelmű áttörés közvetlenül a 17 000 dolláros ellenállási szint fölé utalhat a 17 500 dolláros szint felé történő elmozdulásra.

Közeledik a 18 387 dolláros swing csúcsról a 16 541 dolláros swing mélypontra történő visszaesés 50%-os Fib retracement szintjéhez.

A következő jelentős akadály a 17 800 dollár közelében van, amely felett az árfolyam beindulhat, és elérheti a 18 000 dollárt.

További következményei lehetnek, ha a bitcoin nem tudja áttörni a 17 000 dolláros küszöböt.

Lefelé a 16 600 dollár közelében közvetlen támasz található. A következő nagy támaszszint 16 500 dollárnál húzodik.

A 16 500 dolláros támaszszint alá történő esés további veszteséggel járhat.

A fent említett elmélet szerint az árfolyam rövid távon a 16 000 dolláros támasz felé eshet. Minden további veszteség a 15 500 dollárig nyomhatja az árfolyamot.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!