Algorand( ALGO) ellenállási szintje, támasszá fordulhat

-

Algorand [ALGO] 0,1809 dollárnál talált rövid támogatást a november eleje óta tartó tartós csökkenő trend után.

A cikk írása idején az ALGO 0,1924 dolláron forgott, és feljebb léphet, ha a bikák fenntartják lendületüket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Egy ilyen felfelé lépéssel az ALGO újratesztelheti, vagy áttörheti a korábbi támogatást 0,2186 dollárnál, ami azonnali ellenállásként szolgált a közzétételkor.

A Relative Strength Index (RSI) visszahúzódott a túladott területről.

Ez azt jelezte, hogy az eladók kimerültek, és a vásárlók befolyást szereztek az ALGO iránti növekvő keresletnek köszönhetően a legalacsonyabb áron.

Algorand

Forrás: ambcrypto.com

Ha a bikák nagyobb előnyre tesznek szert, az ALGO feljebb húzható, hogy áttörje az azonnali ellenállást 0,2186 dollárral, vagy az exponenciális mozgóátlag (EMA) szalagot 0,2257 dollárral.

Az ALGO bikáknak azonban csak akkor van egyértelmű előnyük, ha áttörik a 23,5%-os Fibonacci visszakövetési szintet 0,2452 dolláron.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Karácsonyi kuponkód 15% kedvezmény: KaracsonyKw

A 0,1809 dollár alatti napon belüli gyertyatartó azonban semmissé tenné a bullish torzítást.

Egy ilyen csökkenő trend arra kényszeríti az ALGO-t, hogy új támogatást keressen 0,1682, 0,1442 vagy 0,1200 dolláros áron.

Algorand

Forrás: santiment.net

A Santiment szerint az ALGO-nál december 14-e óta meredeken nőtt a fejlesztési tevékenység.

A fejlesztési tevékenység tovább emelkedett, egybeesve az Olaszországgal nemrégiben létrejött, a bankok és a biztosítási garanciák támogatására irányuló partnerségével.

Ezért a megnövekedett fejlesztési tevékenység növelheti az ALGO árakat a következő napokban vagy hetekben.

Ráadásul az ALGO volumene megugrott a közelmúltbeli árcsökkenés után, ami az eladási nyomás növekedését jelzi.

A sajtóidőszakra azonban a mennyiség tovább nőtt, ahogy az ár emelkedett, ami arra utal, hogy a vásárlási nyomás tovább nőtt.

Az ilyen vásárlási nyomás erősítheti az emelkedő trendet, és arra ösztönözheti az ALGO-t, hogy újra tesztelje vagy megtörje a 0,2186 dolláros azonnali ellenállási szintet.


Olvastad már? A Binance is részt vesz az azerbajdzsáni kriptotörvény kidolgozásában

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!