Bitcoin technikai elemzés 12.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A csökkenő árfolyam előtt a Bitcoin árfolyama 18 400 dollár fölé emelkedett.

Most a 17.550 dolláros erős támasz körül mozog, és lehet, hogy visszapattan.

Az árfolyam a 17 800 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Még a 18 000 dolláros ellenállási szintet is átlépte, és kényelmesen a 100 órás mozgóátlag felett helyezkedett el.

A csökkenő reakció előtt az árfolyam egészen 18 387 dollárig emelkedett.

A Fed 0,5%-kal emelte a kamatlábakat, ami piaci volatilitást okozott.

A Bitcoin árfolyama negatívan reagált, a 18 000 dolláros támaszszint alatt kereskedett. Az árfolyam a 16 880 dollár és 18 387 dollár közötti bullish trend 23,6%-os Fib retracement szintje alá esett.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

Bitcoin (BTC/USD) Technikai kilátások

A BTC/USD pár órás grafikonján egy kulcsfontosságú bullish trendvonal alakul ki a 17 580 dollár közelében lévő támasszal.

Felfelé egy közvetlen ellenállási szint 17 900 dollár közelében található.

Az első nagyobb akadály 18 000 dollár közelében van, amely felett az árfolyam visszatérhet a 18 400 dolláros tartományba.

A következő nagy korlát 18 500 dollár közelében található, amely felett az árfolyam fellendülhet és a közeljövőben elérheti a 19 200 dolláros zónát.

Ha a Bitcoin nem tudja áttörni a 18 000 dolláros korlátot, akkor további következmények lehetnek.

Lefelé egy közvetlen támasz a 17 580 dolláros szint és a trendvonal-támasz közelében található.

A következő jelentős támasz a 17 400 dollár és a 100 órás mozgóátlag között található.

A 17 400 dolláros támasz alatti negatív áttörés további veszteségeket jelentene. A fent említett esetben rövid távon az árfolyam a 16 800 dolláros támasz közelébe eshet.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Üdv: András


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!