Bitcoin – technikai elemzés 12.01.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A Bitcoin árfolyama képes volt áttörni a 17 000 dolláros határt. A konszolidálja a nyereséget, és továbbra is 16 750 dollár felett kaphat támogatást.

A Bitcoin árfolyama jóval a 16 500 dolláros támaszszint felett tartotta magát.

A lendületet vett és áttörte a 16.800 dolláros ellenállási zónát, valamint a 100 órás SMA-t is.

Az árfolyam akkorát emelkedett, hogy átlépte a 17 000 dolláros ellenállási szintet. Mielőtt a bikákkal találkoztak az eladók, az árfolyam egészen 17.250 dollárig emelkedett.

Jelenleg a 17 000 dolláros szint felett konszolidálja a nyereséget.

Az árfolyam a 16.690 dolláros mélypontról a 17.250 dolláros csúcsra történő emelkedés 23,6%-os Fib retracement szintje közelében kereskedik.

A Bitcoin jelenleg a 16 800 dolláros szint és a 100 órás mozgóátlag felett kereskedik.

A BTC/USD pár óránkénti grafikonján egy kulcsfontosságú bullish trendvonal alakul ki, amely 16,950 dollár közelében támaszt nyújt.

Felfelé egy közvetlen ellenállási szint a 17.950 dollár közelében található.

Az első nagy akadály 17.500 dollár közelében van, ahol az árfolyam újabb folyamatos emelkedésbe kezdhet.

A feltételezett meglátásunk szerint az árfolyam a 18.000 dolláros küszöbszintig emelkedhet.

A következő nagy akadály a 18.800 dollár közelében van, amely felett az árfolyam lendületet vehet, és rövid távon a 19.500 dolláros zónába emelkedhet.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

Kiemelt kép: Ben Jonas


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb adag bitcoint akar vásárolni a MicroStrategy

Az előző negyedévben a MicroStrategy 34 millió dollár értékben adott el bitcoint, hogy a veszteségeket le tudják írni az adójukból. A 2022-es év papíron nagy...

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!