Az OpenSea bevezette a Binance Chain támogatását

-

A legnagyobb forgalmat bonyolító NFT-piactér az OpenSea a hét elején jelentette be, hogy integrálja a rendszerébe a Binance Chain blokkláncát.

A felhasználóknak így lehetősége lesz, hogy a BNB hálózaton létező tokenekkel kereskedhessenek, azokat listázhassák az oldalon.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Dappradar nyilvántartása alapján az OpenSea eddigi összes forgalma már elkerülte a 33 milliárd dollárt.

A piacon az Ethereum mellett más blokkláncok is elérhető, ezek a Solana, Klaytn, Arbitrum, Optimism, Avalanche, és a Polygon.

Ehhez a társasághoz csatlakozik a Binance Chain, és így a láncon lévő NFT-k kereskedhetővé válnak a piactéren.

Az OpenSea csapata várhatóan még az idei évben elérhetővé teszi a BNB Chain hálózatát, minden funkciót biztosítva a felhasználók számára, amelyet a többi láncon is megkapnak.

Az OpenSea üzletfejlesztési vezetője, Jeremy Fine a bejelentés kapcsán elmondta, az OpenSea továbbra is keresi a bővítési lehetőségeket, hogy a felhasználók legszélesebb rétege számára tudjon szolgáltatásokat nyújtani.

„A saját Seaport protokollunknak köszönhetően nagy örömmel tudjuk bevezetni más blokkláncok támogatását a piacon, többek között a Binance Chain hálózatát is. Ezzel a lépéssel lehetővé tesszük, hogy az alkotók még nagyobb közönséget érjenek el, bármely láncot is részesítik előnyben. Ezzel növelni szeretnénk az OpenSea felhasználóinak az elégedettségét.”

A rendelkezésre álló statisztikák alapján a BNB jelentős mértékű napi aktivitást szolgál ki.

A cryptoslam.io elemzői rámutattak, hogy a hálózat a teljes NFT-piaci forgalom tekintetében jelenleg a hatodik pozíciót foglalja el.

Az eladási volumen az elmúlt hét nap során 26,71%-kal nőtt, és ez összesen körülbelül 826 ezer dollárt tett ki.

Ha a havi statisztikákat nézzük meg közelebbről, akkor látható, hogy a BNB harminc napos forgalma eléri a 4,9 millió dollárt, és összesen 180720 tranzakciót végeztek el a felhasználók a platformon.


Olvastad már? Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb adag bitcoint akar vásárolni a MicroStrategy

Az előző negyedévben a MicroStrategy 34 millió dollár értékben adott el bitcoint, hogy a veszteségeket le tudják írni az adójukból. A 2022-es év papíron nagy...

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!