Az OpenSea bevezette a Binance Chain támogatását

-

A legnagyobb forgalmat bonyolító NFT-piactér az OpenSea a hét elején jelentette be, hogy integrálja a rendszerébe a Binance Chain blokkláncát.

A felhasználóknak így lehetősége lesz, hogy a BNB hálózaton létező tokenekkel kereskedhessenek, azokat listázhassák az oldalon.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Dappradar nyilvántartása alapján az OpenSea eddigi összes forgalma már elkerülte a 33 milliárd dollárt.

A piacon az Ethereum mellett más blokkláncok is elérhető, ezek a Solana, Klaytn, Arbitrum, Optimism, Avalanche, és a Polygon.

Ehhez a társasághoz csatlakozik a Binance Chain, és így a láncon lévő NFT-k kereskedhetővé válnak a piactéren.

Az OpenSea csapata várhatóan még az idei évben elérhetővé teszi a BNB Chain hálózatát, minden funkciót biztosítva a felhasználók számára, amelyet a többi láncon is megkapnak.

Az OpenSea üzletfejlesztési vezetője, Jeremy Fine a bejelentés kapcsán elmondta, az OpenSea továbbra is keresi a bővítési lehetőségeket, hogy a felhasználók legszélesebb rétege számára tudjon szolgáltatásokat nyújtani.

„A saját Seaport protokollunknak köszönhetően nagy örömmel tudjuk bevezetni más blokkláncok támogatását a piacon, többek között a Binance Chain hálózatát is. Ezzel a lépéssel lehetővé tesszük, hogy az alkotók még nagyobb közönséget érjenek el, bármely láncot is részesítik előnyben. Ezzel növelni szeretnénk az OpenSea felhasználóinak az elégedettségét.”

A rendelkezésre álló statisztikák alapján a BNB jelentős mértékű napi aktivitást szolgál ki.

A cryptoslam.io elemzői rámutattak, hogy a hálózat a teljes NFT-piaci forgalom tekintetében jelenleg a hatodik pozíciót foglalja el.

Az eladási volumen az elmúlt hét nap során 26,71%-kal nőtt, és ez összesen körülbelül 826 ezer dollárt tett ki.

Ha a havi statisztikákat nézzük meg közelebbről, akkor látható, hogy a BNB harminc napos forgalma eléri a 4,9 millió dollárt, és összesen 180720 tranzakciót végeztek el a felhasználók a platformon.


Olvastad már? Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!