Bitcoin technikai elemzés 06.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

Az amerikai Szövetségi Nyíltpiaci Bizottság (FOMC) június 13-14-én tartja ülését.

A Reuters által megkérdezett közgazdászok szerint az amerikai jegybank júniusban nem fog kamatot emelni.

Jerome Powell Fed-elnök májusban jelezte, hogy a jegybank hamarosan szüneteltetheti a kamatemelési ciklust.

A Bitcoin tranzakcióinak száma a múlt héten két egymást követő napon is elérte az 1 milliót, de ez inkább az egyéni letétbe helyezés felé mozduló befektetőket jelezheti, mintsem a vásárlási nyomás növekedését.

Az árfolyammozgás medvés volt, és további veszteségek valószínűsíthetőek az elkövetkező napokban.

A FOMC ülése miatt volatilitás várható a piacon. A kamatemelési ciklus szüneteltetése valószínűleg pozitív hatással lenne a hagyományos piacokra, ami rövid ideig pozitív reakciót mutathat a BTC árfolyamgrafikonjain.

Néhány kulcsfontosságú szint a grafikonon a 25.200, 26.800 és 27.800 dolláros szinteknél volt.

A Bitcoin piaci struktúrája a 4 órás grafikonon medvés irányú volt, a 27.400 dolláros szint pedig egy közelmúltbeli alacsonyabb csúcsot jelentett.

E szint feletti elmozdulás a bikás minták irányába történő elmozdulást jelezné, bár ez egy bikacsapda is lehet.

A rövid távú emelkedő trend kialakításához a Bitcoin-nak egy magasabb mélypontot kellene regisztrálnia.

A napi időkeret trendjét tekintve a további csökkenés valószínűnek tűnt. Az A/D vonal májusban nem mutatott erős trendet, de lejjebb csúszott.

A CMF szintén erős tőkeáramlást mutatott ki a piacról. A SEC legutóbbi hírei a Binance és az értékpapírként megjelölt főbb kriptoeszközökkel kapcsolatban szintén nem segítik a bikákat.

Ezért a közelmúltbeli alacsonyabb csúcs felé történő elmozdulás felhasználható a short pozíciók felvételére.

Ez kockázatos vállalkozás lehet, és a kockázatkerülő kereskedők megvárhatják a hétfői csúcs és mélypont kialakulását, mielőtt megkeresik a trade-eket.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!