Bitcoin technikai elemzés 06.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin 

Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került.

Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai SEC június 5-én 13 új vádat emelt a Binance – a világ legnagyobb kriptotőzsdéje – ellen.

A Bitcoin (BTC) negatívan reagált a fejleményre, 26.000 dollár alá esett, és új mélypontot állított fel a második negyedévben.

A közelmúltban a 27.000 dollár alatti árfolyam-ingadozás miatt több BTC tranzakciót veszteségesnek ítéltek meg, mivel a bizonytalanság nyugtalanná teszi a tulajdonosokat.

A cikk írása idején a kripto ” Fear and Greed” index „Fear” volt, ami azt jelzi, hogy a befektetők aggódnak a piac iránt.

A Fibonacci retracement eszköz a közelmúltbeli swing csúcsa ( 31.000 dollár) és a swing alja (19.500 dollár) között helyezkedett el.

Az április közepén elért 31.000 dolláros új csúcs elérése óta a BTC árfolyama a trendvonal ellenállási vonal alatt van, ami kiemeli a második negyedévben egyre erősödő lefelé irányuló trendmomentumot.

A 61,8%-os Fib-szint (26.600 dollár) golden pocketje március végétől döntő támasz volt. Ezt többször is újratesztelték, de végül hétfőn a Binance-per után megtört.

Az eladók azonban tovább csorbíthatják az uralkodó bikás hangulatot, ha átlépik az 50%-os Fib-szint (25.270 dolláros) korlátot. Ez alatt a valószínű támaszszintek a 23.900 és a 22.000 dollárnál vannak.

A bikák azonban visszanyerhetik a befolyást, ha a BTC visszaszerzi az 61,8%-os Fib szintet (26.600 dollárnál).

Mindazonáltal a bikák csak akkor nyomulhatnak előre és érhetik el a 28.500 dollárt, ha átlépik a trendvonal ellenállásának útját.

A következő kulcsfontosságú ellenállási szint a 28.500 után a 29.800 dollár.

Eközben az OBV március vége óta kísértetiesen stagnál, ami változatlan és korlátozott kereskedési volument jelez.

Hasonlóképpen, az RSI az alsó tartományokba éktelenkedett, kiemelve a fokozódó eladási nyomást.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

 

 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!