Bitcoin, Ethereum technikai elemzés: gyenge nap volt a csütörtök

-

A Bitcoin csütörtökön gyengébben teljesített a holnapi havi nem mezőgazdasági bérszámfejtési (NFP) jelentés előtt.
Az amerikai munkaerőpiac az utóbbi időben a lassulás jeleit mutatta, miután az e heti adatok arról számoltak be, hogy az álláslehetőségek országosan csökkentek. Az Ethereum is esett az NFP-jelentésre való tekintettel, amely várhatóan 250.000 munkahelyet fog jelenteni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Bitcoin

A tegnapi árfolyam-emelkedés után a bitcoin (BTC) csütörtökön ismét a mínuszba került, ahogy a piacok felkészültek a holnapi nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentésre.
A pénteki jelentés várhatóan 250.000 új munkahelyről fog beszámolni az amerikai gazdaságban júliusban, ami alacsonyabb a júniusi 372.000-es adatnál.
Ennek eredményeképpen a kriptokereskedők a mai kereskedés során kockázatkerülő megközelítést alkalmaztak, aminek következtében a világ legnagyobb kriptopénze 22.790,66 dolláros mélypontra esett.

BTC/USD – Napi grafikon

A lépésnek köszönhetően a bitcoin ismét megközelítette a 22.600 dolláros árfolyam alsó határát, amelynek áttörése esetén a BTC/USD medvék általában 20.000 dollár fölé tolják a tokent.
Eddig ez nem történt meg, és a cikk írásakor a BTC minimálisan erősödött, 22.907,09 dolláron kereskednek vele.
Az árfolyam erőssége továbbra is az 53-as padlójánál található, azonban ha ez 54, vagy akár 55 felé mozdulna el, akkor ismét enyhe felfelé irányuló lendületet tapasztalhatnánk.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

Ethereum

A bitcoin mellett az ethereum (ETH) is visszatért a mínuszba, mivel a medvék a legutóbbi támaszszint alá szorították a tokent.
Az ETH/USD az 1620 dolláros támaszpont alá esett a mai kereskedés során, mivel a medvék nyomása a tokent napközbeni mélypontra, 1611,62 dollárra mozdította.
Ez az alacsony érték a szerdai árfolyam-emelkedést követően következett be, amikor az ETH elérte az 1.678,10 dolláros csúcsot.

ETH/USD – Napi grafikon

A cikk írásakor a BTC-hez hasonlóan az ethereummal ismét a padlója felett kereskednek, az ETH/USD jelenleg 1.621,47 dolláron áll.
Eközben a 10 napos mozgóátlag továbbra is felfelé mutat, ami azt jelzi, hogy a rövid távú lendület még nem mozdult el teljesen a medve területére.
Ez azonban hamarosan megváltozhat, mivel a mostani és a holnapi jelentés közötti volatilitás valószínűleg továbbra is hatással lesz az árfolyamra.

Olvastad már? Öregszik a Starbucks ügyfélköre, a web3-ban látnak megoldást

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum technikai elemzés 03.31.

Prémium Ethereum Az Ethereum ismét 1.800 dollár alatt kereskedett, mivel az áraknak nem sikerült kitörniük a közelmúltban kialakult kulcsfontosságú ellenállási pontról. A csütörtöki 1.827 dolláros csúcsot követően az...

Hong Kongban is növekszik a kriptobefektetések aránya

A kriptobarát város ismét bekerült a hírekbe, hiszen a helyi befektetők egy csoportja új alapot indított, ProDigital Future néven, és ezzel kifejezetten a kriptoiparra, web3-ra...

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!