Bitcoin Cash (BCH) technikai elemzés 11.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin Cash (BCH)

A Bitcoin Cash (BCH) árfolyama kissé csökkent azóta, hogy június 30-án elérte a 329 dolláros éves csúcsot.

November 21-én az árfolyam kitört egy rövid távú mintából. Vajon ez az elkövetkezendő időszak jele? A Bitcoin Cash rally kifogyott a lendületből az éves csúcs elérése után

A BCH árfolyama emelkedett azóta, hogy az év elején kitört a hosszú távú csökkenő ellenállás trendvonalából. A kitörés idején a trendvonal már több mint 600 napja fennállt.

Az emelkedő mozgás júniusban 329 dolláron új BCH éves csúcsot ért el, mielőtt a rally kifulladt.

A BCH árfolyama azóta esett, és egy hosszú távú tartomány közepén kereskedik. Eddig a BCH október 23-án hozott létre egy alacsonyabb csúcsot (piros ).

Az RSI-nél 50 feletti értékek és a felfelé mutató trend azt sugallják, hogy a bikák még mindig előnyben vannak, míg az 50 alatti értékek ennek ellenkezőjét jelzik.

Az RSI olvasata vegyes, mivel a mutató értéke csökken, de még mindig 50 felett van.

Mikor ér véget a BCH korrekció?

Míg a heti időkeret leolvasása vegyes, addig a napi leolvasás arra utal, hogy a BCH árfolyam trendje csökkenő. Ez az ármozgásnak és az RSI leolvasásának köszönhető.

Az ármozgás azt mutatja, hogy a BCH árfolyama kitört egy emelkedő párhuzamos csatornából, ami egy medvés mintának tekinthető. A lebontás arra utal, hogy a korábbi felfelé irányuló mozgás véget ért.

Emellett a napi RSI is legitimálja a csökkenést. A mutató 50 alatt van és csökken, mindkettő a medvés trend jele.

Az árfolyam makroszintű megduplázott feneket hozott létre, és úgy tűnik, hogy egy bikazászlót formál a középtávú idősávban. Ha a BCH valaha is visszaér 150 dollár irányába, az egy erős vételi zóna lesz.

Ha a BCH árfolyam lefelé irányuló mozgása folytatódik, az altcoin további 18%-ot eshet és elérheti a 180 dolláros horizontális támaszterületet. A támasz egybeesik a 0,618 Fib retracement támaszszinttel is.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple (XRP) technikai elemzés 03.04.

Prémium Ripple (XRP) A Ripple (XRP) szombaton új 2024-es csúcsra, 0,65 dollárra emelkedett, majd hétfő kora reggel kisebb visszaesést szenvedett 0,63 dollárra. A SEC kontra Ripple per fejleményei...

A ChatGPT ezeket a kriptókat nevezte meg a 2024-es bikafutás legnagyobb nyerteseiként

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenlegi kedvező forgatókönyve közepette a Bitcoin erős teljesítményt mutatott, megtartva 62 ezer dollár feletti értékét. A folyamatban lévő rally ellenére a kriptopiac enyhe lassulást...

Az Ethereum alapítója szerint a kriptoipar kezd erőre kapni

Joe Lubin, az Ethereum egyik alapítója az ETHDenver konferencián tartott beszédében úgy fogalmazott, hogy a kriptoipar fontos szerepet fog játszani a jövőben, és a dolgok...

Hitelrontási pert indít a Tether a Wall Street Journal ellen

A Wall Street Journal egy cikkében összefüggésbe hozta az USDT stablecoin kibocsátóját, a Tethert, és a Bitfinex tőzsdét számos illegális tevékenységgel köztük csalással, pénzmosással, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!