Bitcoin Cash (BCH) technikai elemzés 04.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin Cash (BCH)

A Bitcoin Cash (BCH) továbbra is semleges árfolyam-hangulatot mutat a piaci korrekció után, ami gyenge vételi és eladási nyomást jelez az altcoinra a kriptopénz-iparban.

Sőt, a BCH a Bitcoin-Halving ellenére is medvés tendenciát mutat, ami a befektetők növekvő érdektelenségére világít rá.

A BCH coin árfolyama YTD körülbelül 76%-os, azonban az elmúlt hét napban 11,06%-os, az elmúlt 30 napban pedig 21,59%-os veszteséget könyvelhetett el, ami rövid távon negatív kilátásokat sugall az altcoin számára.

A árfolyama az első két hónapban semleges tendenciát mutatott, mivel zárt sávban, 212,5 és 292 dollár között kereskedett.

A volatilitás növekedésével a BCH a következő 30 napban 177,26%-ot ugrott, és április 06-án sikeresen új éves csúcsot ért el 719,5 dolláron.

A bikák azonban nem tudták tartani az értéket ezen a szinten, ami 34,12%-os árkorrekciót eredményezett.

Azóta a BCH folyamatosan 447 és 529 dollár között kereskedett, ami az altcoin gyenge árfolyamát jelzi a kriptoiparban.

Ezenkívül az EMA 50 napos EMA ellenállásként működik az árfolyamgrafikonon az 1 napos időkeretben, ami erős medvés befolyásra utal.

A Relative Strength Index (RSI) folyamatos csökkenést mutat a grafikonon, ami a kriptopiac fokozott eladási-vételi nyomására utal.

Emellett az átlagok negatív árfolyam-hangulatot mutatnak, ami arra utal, hogy az árfolyam ezen a héten tovább veszíthet értékéből.

Ha a piac bikás fordulatot tapasztal, a BCH árfolyama visszanyeri lendületét, és ezen a héten tesztelni fogja az 529 dolláros ellenállási szintet.

Sőt, ha a bikák ezen a szinten tartják az árat, az megteremti a feltételeket ahhoz, hogy a Bitcoin Cash az elkövetkező időben megpróbálja tesztelni a 600 dolláros felső ellenállási szintet.

Ha azonban a medvék továbbra is uralják a piacot, a BCH zuhanni fog, hogy tesztelje a 447 dolláros kritikus támaszszintjét.

Sőt, ha a piac továbbra is medvés hangulatban kereskedik, az altcoin esni fog, hogy tesztelje a 357,5 dolláros mélypontját ebben a hónapban.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!