Bitcoin (BTC/USD) technikai kilátások 12.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin árfolyama a 17.000 dollár feletti újabb emelkedést várva növekedett.

Emelkedik, és elérheti a 18 000 dolláros ellenállási szintet. Egy lefelé irányuló csökkenés után az árfolyam 16 800 dollár közelében találhat támaszt.

Ha továbbra is intenzív maradt, és új emelkedésbe kezdett a 17.000 dolláros árszint fölé.

Átlépte a 17.150 dolláros szintet és a 100 órás mozgóátlag felett zárt.

Az árfolyam a 17.315 dolláros swing csúcsról a 16.784 dolláros swing mélypontra történő lejtmenet 76,4%-os Fib retracement szintje fölé került.

Továbbá, a BTC/USD pár órás grafikonján egy erős negatív trendvonal feletti áttörés történt, amelynek ellenállása 17.000 dollár közelében van.

A 16.800 dolláros szint és a 100 órás mozgóátlag felett kereskedik.

Jelenleg 17 250 dollár körüli árfolyamon kereskednek vele. Felfelé egy közvetlen ellenállási szint a 17.350 dollár közelében van.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

Bitcoin (BTC/USD) technikai kilátások

Az első nagy akadály 17.450 dollár közelében található, ami felett az árfolyam újabb folyamatos emelkedésbe kezdhet.

A fenti feltételezés szerint az árfolyam a 17.650 dolláros ellenállás felé indulhat meg.

Ez közel van a 17,315 dolláros swingmagasról a 16,784 dolláros swingalacsonyra történő medvés mozgás 1,618 Fib kiterjesztési szintjéhez.

A következő nagy akadály 18.000 dollár közelében parkol, és az árfolyam megpróbálhat egy rövid távú emelkedést a 18.500 dolláros zóna felé.

Ha a bitcoinnak nem sikerül áttörnie a 17.350 dolláros küszöbszintet, akkor további negatív változások következhetnek be. Lefelé a 17.150 dollár közelében van egy azonnali támasz.

A következő jelentős támasz 17 000 dollár és a 100 órás mozgóátlag közelében található.

A 17.000 dolláros támaszszint alá történő letörés a 16.750 dolláros szint felé történő csúszást jelenthet.

Minden további veszteség a kritikus 16.500 dolláros támasz zóna teszteléséhez vezetne a közeljövőben.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!