Bitcoin (BTC) technikai elemzés 12.07.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) 2023 eleje óta erős emelkedő tendenciát tart fenn, következetesen meghaladva a korábbi swing csúcsokat.

A jelentős emelkedést követően az ár sikeresen visszaszerezte a 40.000 dolláros kritikus ellenállást, ami megerősítette a jelentős piaci keresletet.

A 40.000 dolláros ellenállás történelmileg jelentős kihívást jelentett a Bitcoin számára, és áttörése a vevők figyelemre méltó jelenlétét jelzi.

Az árfolyam azonban most elérte a kritikus ellenállási zónát, amelyet a fontos 45.000 dolláros régió és egy több hónapos emelkedő csatorna felső határa jelöl.

Következésképpen a piac valószínűleg egy konszolidációs korrekciós időszakon fog átesni, mielőtt meghatározza a következő irányú mozgását.

BTC a 4 órás grafikonon

A 4 órás grafikon részletes vizsgálata az oldalazó konszolidáció fázisát tárja fel, ami végül egy váratlan árfolyam-emelkedéshez vezetett.

Ez lehetővé tette a Bitcoin számára, hogy visszaszerezze a 40.000 dolláros jelentős ellenállási régiót.

Egy enyhe visszahúzódás után a letört szintre, az árfolyam folytatta felfelé ívelő pályáját, megcélozva a 45 000 dolláros ellenállási régiót.

Ez a tartomány döntő akadályként szolgál a Bitcoin-vásárlók számára, és ennek a szintnek a sikeres igénybevétele újabb impulzív emelkedést eredményezhet a 48.000 dolláros ellenállási zóna felé.

Figyelembe véve azonban a meglévő kínálatot a 45.000 dolláros ártartomány közelében, valamint az ár és az RSI indikátor közötti hosszan tartó medvés eltérést, úgy tűnik, hogy a piacnak szüksége van egy átmeneti konszolidációs szakaszra, mielőtt meghatározná a következő lépését.

Egy ilyen forgatókönyv esetén a Bitcoin potenciális támaszszintjei a Fibonacci-retracement 0,5 és 0,618-as szintjén belül lennének, amelyet a közelmúltbeli impulzív emelkedő trendre alkalmaztak.

Ez az óvatos megközelítés figyelembe veszi, hogy a piacnak szilárd alapot kell teremtenie, mielőtt potenciálisan folytatná felfelé ívelő pályáját.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Dogecoin felült az 1 dollár felé tartó rakétára

Vendégbejegyzés A Twitter és a YouTube közösségi oldalainak kripto szakértői szaftos, bullish Dogecoin árfolyam előrejelzéseket osztottak meg velünk ezen a héten. Ráadásul Elon Musk is több...

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!