Bitcoin (BTC) technikai elemzés 01.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A 4 órás grafikon szerint a Bitcoin (BTC) egy felfelé ívelő csatornán belül kereskedik, ami bikás tendenciát jelez.

A támasz- és ellenállási szintként funkcionáló sarkalatos pont 46.786 dollárnál van.

A közvetlen ellenállás 47.743 dollárnál van, amit 48.584 és 49.509 dollár követ.

A közvetlen támasz 45.026 dollárnál van, amelyet 44.007 és 42.589 dollár követ.

A Relative Strength Index (RSI), amely az ármozgások lendületét méri, 56-on áll, ami kiegyensúlyozott piacot jelez.

Az RSI 50 felett van, ami enyhe bikád hangulatot sugall, de 70 alatt van, ami túladott állapotot jelezne.

Az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA), amely kisimítja az áringadozásokat, 45,062 dolláron áll, valamivel a jelenlegi ár alatt.

Ez azt jelzi, hogy a bitcoin rövid távú bikás trendben van, mivel az 50-es EMA felett kereskedik.

A grafikon egy kettős csúcsmintázatot is mutat, ami egy medvés fordulatjelzés, a 47 750 dolláros szintnél.

Ez azt jelenti, hogy a bitcoin kétszer nem tudott e szint fölé törni, és lefelé irányuló nyomásnak nézhet elébe.

A minta azonban csak akkor igazolódik, ha a bitcoin a nyakvonal alá törik, ami a minta két mélypontját összekötő támaszszint, 44.500 dollár körül.

A bitcoin általános trendje bikás, mivel a forgáspont és az 50-es EMA felett, valamint a felfelé irányuló csatornán belül kereskedik.

A rövid távú előrejelzés szerint a bitcoin az elkövetkező napokban tesztelheti a 47.743 dollárnál lévő ellenállást, és ha a piaci hangulat továbbra is pozitív marad, esetleg áttörhet fölé.

Ha azonban a bitcoin a 45.026 dollárnál lévő támasz alá esik, akkor medvés fordulatot indíthat el, és a 44.500 dollárnál lévő kettős csúcsminta nyakvonala felé veheti az irányt.


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Szerezz hozzáférést a kereskedők egyik legkedveltebb eszközéhez, és tanuld meg mesterien használni!


Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!