3 mém érme, amelyek a bitcoin ETF jóváhagyása miatt az egekbe emelkedik

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg jelentős változást él át a spot bitcoin ETF-ek jóváhagyásával az Egyesült Államokban, ami egy évtizede húzódik.

A 2021-ben jóváhagyott Bitcoin határidős ETF-től megkülönböztetve ezek az ETF-ek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy közvetlenül a hagyományos brókeralkalmazásaikon és számláikon keresztül kitettséget szerezzenek a bitcoin árfolyamára, valamint lehetővé teszik a hagyományos pénzintézetek számára, hogy kriptotőzsdék nélkül fektessenek be.

Ez a lépés jelentős előrelépésnek tekinthető a kriptopénz kereskedhető eszközosztályként való megalapozásában.

Az ETF-ek várhatóan a befektetők széles körét vonzzák majd, beleértve a lakossági ügyfeleket és a hagyományos pénzügyi intézményeket is.

Mindez intenzív növekedési időszakot indíthat el a kriptopiac egésze számára. Ilyenkor érdemes a memecoinok felé fordulni, mivel azok hajlamosabbak a gyors, példátlan növekedésre.

ScapesMania: Egy feltörekvő szereplő a kripto birodalomban

A ScapesMania egy izgalmas projektként tűnik fel, amely megragadja a kriptoközösség figyelmét, és zökkenőmentesen áthidalja a Web2 és a Web3 birodalmát.

Az ökoszisztéma lehetővé teszi a kripto rajongók számára, hogy befolyásolják a jövőbeli fejlődését, miközben élvezhetik a sikeréből származó előnyöket.

A közösség lelkesedése ez iránt az úttörő kezdeményezés iránt kézzelfogható, ami a ScapesMania figyelemre méltó crowdfunding sikerében is megmutatkozik.

A mai napig több mint 4.158.000 dollárt gyűjtött össze kizárólag a közösségi/ kiskereskedelmi szektorból, folyamatosan biztosítva a napi 46.000 és 127.000 dollár közötti finanszírozást.

bitcoin etf

Lehetőségek a tulajdonosok számára

A korai befektetők számára a ScapesMania tokenek megvásárlása a 0,007585 dolláros előértékesítési áron potenciálisan jelentős megtérülést jelenthet.

Mivel a bevezetés utáni ár 0,01 dollár, az előértékesítés 25%-os kedvezményt kínál.

A korai támogatók további bónuszokat is szerezhetnek, összesen akár +107%-ot, valamint visszavásárlási, égetési és staking lehetőségeket.

A ScapesMania még az előértékesítési fázisban is hullámokat vet a kiemelkedő nyomkövető platformokon, és a tier-1 kriptotőzsdei tőzsdei bevezetések a láthatáron vannak.

Miután a tőzsdei debütálását követően a tulajdonosok zökkenőmentes kereskedést és likviditást élveznének.

Páratlan biztonság

Mivel a projekt átesett egy alapos auditon, amelyet a legmagasabb szintű blokkláncbiztonsági laboratóriumok végeztek, a projekt biztosítja a platformja biztonságát és megbízhatóságát.

A prominens blokkláncvállalatok jóváhagyása tovább erősíti a ScapesMania potenciális sikerébe vetett hitelt és bizalmat.

Az idő most jött el!

Érett a lehetőség, hogy 25%-os kedvezménnyel biztosítsa a ScapesMania tokenjeit.

Minden további értékesítési szakaszban az ár várhatóan 0,01 dollárra emelkedik tokenenként.

Az érdeklődőknek ezért gyorsan kell cselekedniük, hogy nagyot spóroljanak, és potenciálisan élvezhessék a jutalmakat.

>> Csatlakozzon az előértékesítéshez kedvezményesen a hivatalos oldalon <<

Csatlakozzon a ScapesMania-hoz, és nyissa meg a még nagyobb nyereség lehetőségét a RHO789 kóddal!

Szerezzen több ScapesMania tokent ugyanazzal a költségvetéssel, köszönhetően a jelentős 10%-os bónusznak.

Az ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess!

Írja be az RHO789 kódot egy speciális mezőbe, miközben tokeneket vásárol a weboldal tagsági területén.

Apecoin (APE): A token feloldási eseményt megelőzve

Az Apecoin (APE), a Bored Ape Yacht Club (BAYC) metaversum natív tokenje, nemrégiben figyelemre méltóan megugrott a piaci értéke.

A token árfolyama több mint 5%-kal emelkedett, és elérte a robusztus 1,38 dollárt, ami a piaci tőkeértékét impozáns, 507 millió dollárt meghaladó értékre emelte.

Az Apecoin (APE) jelenlegi árfolyammozgása emelkedő tendenciára utal, amit elsősorban a közelgő token-feloldási eseményt övező várakozás befolyásol.

Előretekintve, a jelentős számú Apecoin (APE) token piacra bocsátása változatos eredményekhez vezethet.

Egyfelől további érdeklődést és befektetéseket gerjeszthet az Apecoin (APE) iránt, ami potenciálisan felfelé mozdíthatja az értékét.

Másrészről az új tokenek beáramlása a megnövekedett kínálat miatt átmeneti áreséshez is vezethet.

Floki Inu (FLOKI): A tokenek égetési arányának megugrása

A Floki Inu (FLOKI) drámai növekedést tapasztalt az égési arányában, amely 24 óra alatt több mint 600%-kal ugrott meg.

Ez a jelentős esemény több mint 218 millió FLOKI token végleges kivonásával járt, ami komoly figyelmet keltett a kriptopénz közösségben.

A Floki Inu (FLOKI) által elfogadott agresszív tokenégetési stratégia a tokenkészlet kezelésének proaktív megközelítését tükrözi.

Azáltal, hogy csökkenti a forgalomban lévő tokenek számát, lehetőség nyílik a tokenenkénti érték növekedésére.

A Floki Inu (FLOKI) jövője a csökkentett token-kínálat és a piaci kereslet közötti egyensúlytól függ.

Ha az elégetési ráta ilyen ütemben folytatódik vagy növekszik, az a tokenek szűkösségéhez vezethet, ami esetleg felhajtja az értéküket.

Samoyedcoin (SAMO): A Solana mém tokenje

A Samoyedcoin (SAMO) kiemelkedik a Solana blokkláncra épített első mém tokenként.

Egyedi marketingfilozófiával és közösségközpontú megközelítéssel vájt magának egy rést.

A Solana ökoszisztémába való belépési pontként betöltött szerepén túl azonban a Samoyedcoin (SAMO) más kriptovalutákhoz képest korlátozott hasznosságot kínál.

A Samoyedcoin (SAMO) árfolyamdinamikáját a Solana blokkláncon elfoglalt egyedülálló pozíciója és a közösségközpontú megközelítése befolyásolja.

Bár hasonlóságokat mutat más mém tokenekkel, a tranzakciók hatékonysága és a potenciális növekedési lehetőségek tekintetében megkülönbözteti a sajátos blokklánc-alapítványa.

A Samoyedcoin (SAMO) jövőbeli pályája szorosan kapcsolódik a Solana blokklánc szélesebb körű elfogadásához és teljesítményéhez.

Következtetés

A spot bitcoin ETF-ek nemrég történt jóváhagyása az Egyesült Államokban kulcsfontosságú pillanatot jelent a kriptopiacon, amely a kriptovaluták hozzáférhetőségének és legitimitásának új korszakát hirdeti.

Ez a fejlemény nem csak a Bitcoin (BTC) számára jelent áldást, hanem a szélesebb kriptopiacon, beleértve a mém kriptovalutákat és altcoinokat is, egy potenciális bikafutás előkészítését is jelenti.

Ezek közül a lehetőségek közül a ScapesMania különösen figyelemre méltó lehet.

Az ígéretes előértékesítési szakaszával és innovatív, játékkal kapcsolatos koncepciójával hívja fel magára a figyelmet.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!