Az AVAX 12%-kal emelkedett 24 óra alatt – Mi a következő lépés?

-

A BTC ETF jóváhagyásának kollektív ünneplése közepette a kriptopénzpiac változatos reakciókat mutatott, bizonyos altcoinok, köztük az Avalanche (AVAX), hatalmas emelkedésnek lehettek szemtanúi.

Míg az AVAX közelmúltbeli árfolyam-emelkedése figyelmet keltett, egyre nagyobb aggodalomra adott okot a rally fenntarthatósága.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Vajon ezúttal a bikák fognak győzni?

A beszámoló készítésének időpontjában az AVAX 37.70 dolláron áll, ami lenyűgöző 12,9%-os emelkedést tükröz az elmúlt 24 órában.

Az emelkedés ellenére az AVAX elmúlt egy hónapos ármozgását közelebbről megvizsgálva egy kissé medvés tendenciát fedezhetünk fel, amelyet alacsonyabb mélypontok és alacsonyabb csúcsok jellemeznek.

Az AVAX Relatív Erősség Indexe (RSI) is csökkent ebben az időszakban, ami a csökkenő bikás lendületet jelzi.

Bár az AVAX körüli közösségi volumen megnőtt, ami fokozott vitákra és interakciókra utal, a hangulat mégis csökkent.

Ez azt jelentette, hogy az AVAX körül továbbra is sok negatívum volt mindenütt jelen a közösségi hálózatokon és platformokon. A negatív hangulat akadályozhatja az AVAX növekedési esélyeit a jövőben.

avax

Forrás: Santiment

Az NFT-k némi hangzavart keltenek

Az árfolyam-akciók közepette az Avalanche hálózaton megugrott az NFT-aktivitás. A SteadyNFT gyűjtemény által készített menta mindössze 6 perc alatt 430 000 dollár bevételt tudott generálni.

Az új NFT mints jelentős volumennel és aktivitással járulnak hozzá az ökoszisztémához.

Az NFT-k körüli aktivitás ilyen mértékű beáramlása pozitívan befolyásolhatja az Avalanche hálózatot, és a jövőben még több alkotót vonzhat a platformra.

Az NFT-n kívül az Avalanche hálózat általános aktivitása és tranzakciós volumene is növekedést mutatott az elmúlt hónapokban.

A hálózati aktivitás ilyen mértékű megugrása jót ígér az AVAX számára, és megerősíti pozícióját a szélesebb kriptótérképen belül.

Az Avalanche teljesítményének nem minden aspektusa igazodott azonban pozitívan.

Míg a hálózat DeFi szektorában, a Total Value Locked (TVL) és a Decentralized Exchange (DEX) volumenekkel mérve, emelkedő lendületet mutatott, addig a fejlesztési aktivitás csökkenést tapasztalt.

avax

Forrás: Artemis

A fejlesztői aktivitás csökkenése arra utal, hogy a hálózat új frissítései és fejlesztései késhetnek.

Ez megnehezítheti, hogy az Avalanche a jövőben több új felhasználót vonzzon.

Forrás: Santiment

Olvastad már? Hatalmasat rallyzott a SPONGE, érkezik a vérfrissítés

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!