A Ripple vezérigazgatója ünnepli a SEC jóváhagyását

-

Brad Garlinghouse, a Ripple vezérigazgatója gratulál a SEC jóváhagyásához a Bitcoin spot ETF-ek tekintetében, és kulcsfontosságú pillanatnak tekinti a kripto mint eszközosztály legitimációjában.

Az amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) több spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alapot (ETF) is jóváhagyott, ami fontos mérföldkő az iparág számára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A lépést lelkes reakcióval fogadták az iparág kulcsszereplői, köztük a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse, aki monumentális lépésként üdvözölte a döntést a kriptovaluták eszközosztályként való legitimálása felé.

„Ennek a pillanatnak a jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni”mondta.

Új korszak a kripto befektetések számára

A Bitcoin ETF-ek, köztük a figyelemre méltó befektetési alapok jóváhagyása a befektetési környezet átalakulását vetíti előre.

Ezek az ETF-ek könnyebben hozzáférhető utat biztosítanak a befektetők számára, hogy a kriptovaluta közvetlen tulajdonlásával járó bonyolultságok és kockázatok megkerülésével kitettséget szerezzenek a Bitcoinból.

Brad Garlinghouse, a Ripple vezérigazgatója optimizmusát fejezte ki, hogy ez a fejlemény katalizátorként fog hatni az intézményi befektetések és az elfogadás növekedésére.

Várakozásai szerint a kriptopénzek spekulatív kereskedelméről a kriptopénz szélesebb körű, valós alkalmazásaira helyeződik át a hangsúly, ami tovább szilárdítja a kriptopénzek legitim eszközosztályként elfoglalt pozícióját.

Steve McClurg, a Valkyrie Funds társalapítója utalt arra, hogy a Bitcoin spot ETF-ek elindítását követően valószínűleg Ethereum és XRP tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) is jóváhagyásra kerülnek.

McClurg úgy véli, hogy a piac készen áll az ilyen termékekre.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Rekordok megdöntése

Az újonnan engedélyezett ETF-ek egy versenyképes és potenciálisan jövedelmező piacra lépnek be.

A Bloomberg Intelligence jelentése szerint a BlackRock amerikai spot Bitcoin ETF-je új rekordot állíthat fel az első kereskedési napon várhatóan 2 milliárd dollárnyi eszközzel.

Az előrejelzések szerint ezek az alapok várhatóan jelentős érdeklődésre tartanak számot: az első napon akár 4 milliárd dollárnyi eszköz is lehet, és két éven belül akár 50 milliárd dollárt is felhalmozhatnak.


Olvastad már? Blokkolták a Binance tőzsdét Indiában

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!