Binance coin technikai elemzés 03.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance coin

A Binance coin árelemzése ma bikás, mivel a coin árfunkciója felfelé tart, ahogy a 326 dolláros szinten konszolidálódik.

Az elmúlt 24 órában a bikák irányították a mozgást, így tegnap óta a BNB árfolyamát a 325 dolláros szint felett tudták tartani.

Jelenleg azonban még mindig sok ellenállás van jelen, és néhány kisebb medvés visszahúzódás is megfigyelhető.

Ha a bikáknak sikerül áttörniük ezt a szintet, akkor a BNB/USD pár a 329 dollárig, és esetleg azon túl is elmozdulhat.

Lefelé a BNB/USD közvetlen támasza a 319 dolláros szintnél található. Valószínűleg itt fogják tesztelni a bikákat, amikor megpróbálják feljebb nyomni az árfolyamot.

Ha a medvéknek sikerül átvenniük az irányítást, akkor további csökkenés várható a 318 dollár felé.

A Binance coin árelemzésének napos árdiagramja azt jelzi, hogy az ár tovább emelkedik, mivel a bikás lendület a nap folyamán további vásárlási nyomással folytatódott.

Az árfolyam már áttörte a tegnapi 323 dolláros csúcsot, és a 319 dolláros pszichológiai szint felett kereskedik.

Kicsivel több mind 1 százalékos értéket nyert a BNB az elmúlt 24 órában, de a BNB több mint 2 százalékos veszteséget is jelent az elmúlt héten.

A volatilitás magas, mivel a Bollinger sávok indikátora fenntartja a kiterjedését, a felső határ 355 dollárnál, az alsó határ pedig 270 dollárnál van.

Az RSI indikátor is fokozatosan emelkedik a túlvásárolt zóna felé, mivel jelenleg a semleges tartományban van 52-nél.

A MACD indikátor a medvésből bullisra váltott, mivel a BNB a jelzővonal felett kereskedik, ami arra utal, hogy további emelkedő lendületet kaphat a BNB a közeljövőben.

Binance coin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!