Binance coin (BNB) technikai elemzés 07.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin

A Binance Coin ma tovább emelkedett, és a mai  BNB árelemzése további emelkedést mutat az árfolyam értékben.

A BNB/USD pár tegnap 239 dollár fölé tört, és ma is folytatja az emelkedést, mivel a bikák magasabbra emelik a lécet.

A mai napon a coin megpróbál a medvék által 2023. július 2-án a 247,4 dolláros ellenállás fölé emelkedni.

A BNB/USD pár következő ellenállási szintje a 260 dolláros szinten van jelen.

A következő ellenállás távoli célpontnak tűnik, mivel az árfolyam-ingadozás ma meglehetősen lassú volt, ami ebben a szakaszban medvés nyomást jelez, és egy retracement is lehet, hogy úton van.

A Binance Coin árelemzésének napos árfolyamgrafikonja azt mutatja, hogy a BNB árfolyama már a második egymást követő napon emelkedik, mivel a bikák ma is egy felfelé irányuló tartományt fedeztek le, a medvék által korábban okozott figyelemre méltó károkat követően.

A BNB/USD az elmúlt 24 órában 1,57 százalékkal erősödött, mivel a kriptopénz a cikk írásakor 247,6 dolláron mozog.

A coin az elmúlt héten is 1,01 százalékos értéknövekedést mutat. A kereskedési volumen 11,54-es csökkenést mutat, másrészt viszont a piaci tőke egy százalékkal nőtt az elmúlt 24 órában.

A BNB volatilitása nem változott, mivel a Bollinger-sávok a volatilitási mutató felső határát 250 dollárnál jelzik, ami ellenállást jelent a kriptopár számára, az alsó sáv pedig 229 dollárnál van, ami a legerősebb támogatást mutatja.

A mozgóátlag 240 dolláron áll, meglehetősen a bikás trendet kiegészítő árszint alatt.

A relatív erősség index (RSI) az 51-es index értékénél található, a semleges zóna felső felében.

A RSI lejtése szinte ellaposodott, ami a medvés oldalról érkező nyomást jelzi, de elég nagy teret mutat a bikásabb gyakorlat számára.

binance coin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!