Binance Coin (BNB) technikai elemzés 02.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) árfolyama az elmúlt napokban újabb és újabb csúcsokat és mélypontokat alakított ki, a bikák azonban továbbra is erős jelenlétet mutatnak a piacon.

A BNB a közelmúltban tapasztalt piaci bizonytalanság ellenére is rendületlenül erőt mutatott, mivel az altcoinok a Bitcoin (BTC) árfolyamától várták a jelzéseket.

A Binance Coin (BNB) árfolyam medvés előjellel kereskedik, és egy csökkenő párhuzamos csatornán belül konszolidálódik.

Ez a technikai formáció azonban történelmileg egészséges korrekciónak bizonyult a BNB számára.

Ez, párosulva az altcoinban látott erősséggel, még akkor is, amikor a piacok gyengeséget mutattak, optimizmust ébreszt.

Amennyiben a történelem rítusai megegyeznek, a Binance Coin árfolyama áttörhet az ereszkedő párhuzamos csatorna felső határa fölé, megtisztítva a 387,3 dolláros tartományi csúcsot, mielőtt 5%-os emelkedést hajtana végre a 400 dolláros pszichológiai szintig.

Figyeljük meg, hogy a Relative Strength Index (RSI) továbbra is felfelé tart, annak ellenére, hogy a BNB már most is túlvásárolt.

A Moving Average is egy megújult bikás hullámot sugall, mivel a jelzővonal (narancssárga sáv) fölött mozog.

A hisztogram sávjai, akárcsak a Awesome Oscillator (AO) sávjai, továbbra is a pozitív tartományban maradnak, ami a bikás tézist hangsúlyozza.

Másrészről, mivel a BNB már most is túlvásárolt, az altcoin árfolyamát nagymértékben fenyegeti a korrekció veszélye.

A MACD hisztogram sávjai is veszítenek zöld árnyalatukból, ami arra utal, hogy a medvék erősödnek a BNB piacán.

Amennyiben a bikák gyengeséget mutatnak, a medvék átvehetik az irányítást. Ennek következtében a Binance Coin árfolyama a 360 dolláros támasz alá törhet.

Ez érvénytelenné tenné a bikás tézist, és a BNB-t egy hosszabb esésre állítaná be.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy újabb Bitcoin feleződés utáni előrejelzés

Elérkezett végre a D-nap - a Bitcoin (BTC) 2024-es feleződése. Az izgalom ellenére azonban a várva várt esemény két táborra osztotta a közönséget - Azokra,...

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!