Kolosszális Bitcoin-vásárlás: 26.200 BTC felhalmozva!

-

A tegnapi nap folyamán egy kolosszális Bitcoin-vásárlás történt: egyetlen pénztárca több mint 26.200 BTC-t halmozott fel, 51.000 dolláros Bitcoinonkénti árfolyamon.

A szemet gyönyörködtető, mintegy 1,3 milliárd dolláros tranzakciót egy 3M6XpqUc8G8GuHYKQhjAWobo5aGpkdV7u címmel azonosított tárcán szúrták ki, ami találgatásokat váltott ki a vevő kilétével kapcsolatban, aki a szuverén vagyonalapoktól kezdve az olyan nagy vagyonnal rendelkező magánszemélyekig, mint Jeff Bezos vagy Mark Zuckerberg terjed.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bálna felhalmozása

A Bitcoin-hálózaton belüli legutóbbi aktivitás jelentős felhalmozódási tendenciát mutat a Bitcoin bálnák körében, amelyeket 100 BTC-nél többel rendelkező, központi tőzsdékhez nem kapcsolódó tárcákként definiálnak.

Az elmúlt 30 napon belüli utolsó tranzakcióval ezek az entitások úgy tűnik, hogy inkább a gyűjtés, mintsem az elosztás állapotában vannak.

Ki Young Ju kriptopénz-elemző szerint az ilyen bálnacsoportok „realizált ára” jelenleg 40.500 ezer dolláron áll.

Ez a magatartás alátámasztja a piacon uralkodó bikás hangulatot, ami azt jelzi, hogy a kulcsfontosságú szereplők a rövid távú áringadozások ellenére a Bitcoin hosszú távú értékére fogadnak.

A Bitcoin szusszanásnyi szünetet tart

A Bitcoin jelenlegi teljesítménye, 51.050 dollárra körül mozog, és viszonylag stabilan tartja magát az 50.660,25 és 51.965,03 dollár közötti 24 órás sávban.

bitcoin
Forrás: coingecko.com

Az 52 ezer dollár körüli stabilitást azonban óvatosan értelmezik a piaci elemzők.

A Swissblock nemrég úgy érvelt, hogy a Bitcoin jelenlegi megtorpanása ezen az ellenállási szinten egy potenciális visszahúzódást vetíthet előre, mindazonáltal a piac robusztus kereskedési volumene támogatja a bikás kilátásokat, és az általános piaci hangulat továbbra is bikás.


Olvastad már? Ezrek tolonganak az ingyen kriptóért

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!