Binance Coin (BNB) ára fordulópontnál

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A Binance Coin árfolyama az elmúlt öt napban 25%-kal emelkedett, miután lesöpörte a 255 dolláros támogatási szintet, amely sok eladási-stop likvidáláshoz vezetett.

Mivel a BNB a 315 dolláros szint körül mozgolódik, jó esély van arra, hogy a 319 dolláros ellenállási szint alatt egy lekerekített csúcs alakul ki.

A legutóbbi két májusi és augusztusi rali kiváló példája annak, hogy mennyire fontos ez a 319 dolláros árfolyamblokk.

Ha azonban közelebbről megnézzük a Relative Strength Indexet (RSI), egy népszerű impulzusmérő mutatót, akkor az 50-es középérték fölé mozdul.

Az RSI ezen alakulása azt jelzi, hogy a bikák irányítanak, amíg az index 50 felett marad.

Ez a kilátás megnyitja a lehetőséget az RSI középpontjának újbóli tesztelésére, amelyet a lendület kiugrása követ.

Ha ezt lefordítjuk az árfolyamra, akkor kiderül, hogy a BNB 303 dollárig húzódhat vissza.

Bizonyos esetekben ez a korrekció azt eredményezheti, hogy a Binance Coin árfolyama újra elérheti az 50%-os emelkedés középpontját 283 $-nál. Mindkét szint jó hely a long pozíciók nyitására.

Ami az emelkedést illeti, a Binance Coin árfolyamnak le kell küzdenie a 336 és 358 dolláros küszöböt, hogy 24%-kal emelkedjen és újra elérje a 445 dolláros küszöböt.

Összességében ez a felfutás 56%-os nyereséget jelentene azon kereskedők számára, akik a 283 dollárnál nyitnak pozíciókat.

Bár a Binance Coin árfolyamnövekedésének kilátásai a láthatáron vannak, a befektetőknek óvakodniuk kell a visszaeséstől.

Ha a visszahúzódás folytatódik, a BNB nyomása, hogy napi gyertyás zárást produkáljon a 255 $ alatt, egy alacsonyabb mélypontot hoz létre, és érvényteleníti a bullish tézist.

Ez a lépés további 8%-os visszaesést indíthat el a Binance Coin árfolyamában, 234 dollárig.

binance
Forrás: tradingview.com


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple technikai elemzés 06.04.

Prémium Ripple Az elmúlt hetekben a Ripple árfolyama emelkedő tendenciát mutatott, és egy figyelemre méltó támaszszintről állt talpra. Azonban még mindig van egy döntő ellenállási szint, amelynek...

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!