Charlie Lee szerint litecoin-maximalisták nem léteznek.

A BlockCard egy litecoinon alapuló Visa betéti kártyát bocsát ki.

Charlie Lee a Cointelegraph-nak elárulta, hogy ez immár a második próbálkozásuk, ugyanis az előző igyekezetük kudarcot vallott:

„Korábban a LitePayjel dolgoztunk együtt egy betéti kártyán, az a terv azonban megsemmisült, amikor a LitePay befejezte üzleti tevékenységét”.

Lee ugyanakkor különbséget tett az új, litecoint támogató betéti kártya és egyéb olyan kriptokártyák között, melyek ezt a valutát támogatják:

„Léteznek egyéb jelenleg elérhető kriptokártyák is, melyek támogatják a litecoint, azonban azok csak a litecoinnal történő finanszírozásokat támogatják. Ez a kártya már eredetileg litecoinnal rendelkezik, tehát a vagyon litecoinban számítódik egészen a kártya használatáig.”

 

Bár a litecoin rajongói már feliratkozhattak rá, maga a szolgáltatás még néhány hétig nem lesz elérhető. Könnyedebb hangnemre váltva, Lee azon véleményét hangsúlyozta, miszerint nem létezik olyan, hogy „litecoin-maximalista”:

„Szerintem ilyen nem is létezik. A legtöbb litecoinrajongó a bitcoint is támogatja és birtokolja.”

A felhasználók számára a legkedveltebb kriptovaluták közül tizenkettő lesz elérhető, beleértve a legtöbb fő stabilcoint is.

Lee szerint mindeddig mintegy 300 felhasználó regisztrált kifejezve érdeklődését.

Mindeközben piaci kapitalizáció alapján a litecoin folyamatosan az első tíz érme között maradt, valamint a közösségi médiában az egyik legnagyobb követői táborral rendelkezik.

Olvastad már? Craig Wrightnak nem kell fizetnie Hodlonautnak, amíg nincs vége a fellebbezésnek

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂