Bemutatják az első litecoinon alapuló Visa betéti kártyát

-

Charlie Lee szerint litecoin-maximalisták nem léteznek.
A BlockCard egy litecoinon alapuló Visa betéti kártyát bocsát ki.

Charlie Lee a Cointelegraph-nak elárulta, hogy ez immár a második próbálkozásuk, ugyanis az előző igyekezetük kudarcot vallott:

„Korábban a LitePayjel dolgoztunk együtt egy betéti kártyán, az a terv azonban megsemmisült, amikor a LitePay befejezte üzleti tevékenységét”.

Lee ugyanakkor különbséget tett az új, litecoint támogató betéti kártya és egyéb olyan kriptokártyák között, melyek ezt a valutát támogatják:

„Léteznek egyéb jelenleg elérhető kriptokártyák is, melyek támogatják a litecoint, azonban azok csak a litecoinnal történő finanszírozásokat támogatják. Ez a kártya már eredetileg litecoinnal rendelkezik, tehát a vagyon litecoinban számítódik egészen a kártya használatáig.”

 
Bár a litecoin rajongói már feliratkozhattak rá, maga a szolgáltatás még néhány hétig nem lesz elérhető. Könnyedebb hangnemre váltva, Lee azon véleményét hangsúlyozta, miszerint nem létezik olyan, hogy „litecoin-maximalista”:

„Szerintem ilyen nem is létezik. A legtöbb litecoinrajongó a bitcoint is támogatja és birtokolja.”

A felhasználók számára a legkedveltebb kriptovaluták közül tizenkettő lesz elérhető, beleértve a legtöbb fő stabilcoint is.
Lee szerint mindeddig mintegy 300 felhasználó regisztrált kifejezve érdeklődését.
Mindeközben piaci kapitalizáció alapján a litecoin folyamatosan az első tíz érme között maradt, valamint a közösségi médiában az egyik legnagyobb követői táborral rendelkezik.

Olvastad már? Craig Wrightnak nem kell fizetnie Hodlonautnak, amíg nincs vége a fellebbezésnek

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 03.23.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma 28.000 dollár alá esett, ahogy a piacok folytatták a legutóbbi Federal Reserve kamatemelésre adott reakciójukat. A Fed 25 bázispontos kamatemelést hajtott végre, miközben...

A Bitzlato felhasználók visszakapják bitcoinjaikat – de csak a felét

A Bitzlato tőzsde felhasználói visszaigényelhetik a tőzsdén tartott bitcoin-egyenlegüknek a felét. A tőzsde Franciaországban tartott szervereit januárban foglalták le a hatóságok, miután a nyugati kormányok...

Chainlink technikai elemzés 03.23.

Prémium Chainlink A Chainlink napos árfolyamgrafikonja árnövekedést mutat. A LINK/USD árfolyam a cikk írásakor 7,38 dolláron kereskedik. A pár még mindig 3,88 százalékos veszteségben van, ha az...

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!