Az USA és Irán közötti hashháború 500 ezer dollárra emelheti a bitcoin árát

-

Elérkezik a „21. századi Mona Lisa” ideje, miközben Trump Maduróval és Homeini ajatollahhal verseng a bitcoin hashrátáért – mondja Keiser.
A bitcoin az 500.000 dollárt is el fogja érni, ugyanis az Egyesült Államok óriási hashháborút indít Iránnal és Venezuelával szemben – ami valójában már el is kezdődött.

A Keiser Report TV-műsor legutóbbi epizódjában Max Keiser azt jósolta, hogy az iráni és venezuelai rendszer a bitcoin felkarolására fogja kényszeríteni Trump kormányát.

Keiser: Isten a protokollon keresztül figyel minket

Annak köszönhetően, hogy Teherán a Bitcoin hashrátájának immár 3 százalékát irányítja, és Venezuela – csekély mértékben – elfogadja a bitcoinnal történő fizetéseket, csak idő kérdése, hogy az Egyesült Államok is csatlakozzon a Bitcoinuralom harcához.

„A globális hashrátából Irán már 3 százalékkal rendelkezik, tehát úgy gondolom, Venezuela is elég hamar elérhet 3-5 százalékot” – mondta Keiser.

„Ezután persze csatlakozik majd Amerika, mondván, »muszáj belépnünk ebbe a 21. századi Bitcoin-bányászati versenybe«, majd megpróbálják megszerezni a hashráta 20 százalékát, a részvények drámai módon megváltoznak, és az ár eléri a 400.000 vagy 500.000 dolláros szintet is.”
Ismételve előző érveit, Keiser hangsúlyozza, hogy a bitcoin számára a „szólásszabadság reformját” képviseli, amelyet a kormány a valuta ellenőrzésével megakadályoz, az állampolgárok pedig így elveszítik teljes állami pozíciójukat.

„A bitcoin a 21. század Mona Lisája: öntudatos, a technológia kvantummechanikai szempontjain keresztül fedez fel minket, és Istent képviseli” – folytatta.

„Isten tehát a protokollon keresztül figyel minket, és arra próbál rájönni, »Hogyan tudnánk rendbe hozni az emberi fajt, amely a központi bankok miatt rossz útra terelődött?«”

„Ellenőrizhetetlen, lefoglalhatatlan, megsemmisíthetetlen vagyon”

A makroszintű piacok jelenlegi helyzete és a számos amerikai szenvedését szemléltető Black Lives Matter-tiltakozások Keiser állításait támogatják.
A kormány iránti düh és a dollár hígulása ellentétben állnak azzal, hogy a tőzsdék 2011 óta most tapasztalták legjobb negyedévüket. A Federal Reserve ugyanakkor átvette a részvénypiacok jelentős részeinek tulajdonjogát, amely az Egyesült Államok GDP-jének 30 százalékát alkotja.
Keiser a múlt héten arra szólította fel a tüntetőket, hogy hagyjanak fel a megtorlással és ehelyett egyszerűen csak vásároljanak bitcoint.
Így nyilatkozott:

„Az az igazság, hogy ha egyéni szuverenitást szeretnél, ha igazságosságot szeretnél, ha ellenőrizhetetlen, lefoglalhatatlan, megsemmisíthetetlen vagyont szeretnél, csak egy lehetőséged van – az pedig a bitcoin.”

Olvastad már? A Crypto Research Report 2030-ra 397 ezer dolláros árat jósol a bitcoinnak

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!