Az Opera kriptoböngészője már iPhone-on és iPaden is elérhető

-

Bár az Android mobilfelhasználók már néhány hónapja elérhetik a böngészőt, mostantól több mint egymilliárd Apple-felhasználó is letöltheti az App Store-on keresztül.

Az Opera pénteken adta ki Web3 böngészőjének béta verzióját beépített kriptotárcával iOS-eszközökre, iPhone-ra és iPadre.
Az Opera kriptoböngészője január óta elérhető a Mac és Windows asztali felhasználók, valamint az androidos mobilfelhasználók számára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A mobilos kiadás a legújabb lépés a Crypto Browser projektjében, amely egy Web3-at célzó kezdeményezés, és amely a decentralizált alkalmazások (DApp), játékok és metaversus platformok közötti navigációt könnyíti meg.
A vállalat szerint a főbb funkciók közé tartozik az Opera Wallet az Ethereum, Polygon és Celo ökoszisztémák támogatásával a tokenek vásárlásához, eladásához és átutalásához.
A felhasználók bármely Ethereum Virtual Machine (EVM) kompatibilis tárcát is visszaállíthatnak a natív Opera Wallett-tal, és integrálhatják meglévő eszközeiket és egyenlegeiket.
A böngésző kezdőlapján a felhasználók láthatják a legfrissebb top NFT eladásokat és a „Crypto Corner” nevű híraggregátort, amely élő frissítéseket tartalmaz a kriptoeszközök árfolyamáról és az utalási díjakról, valamint a javasolt oktatási forrásokról is.

Az Opera Crypto Browser alapértelmezett kezdőlapja.

A vállalat azt is elmondta, hogy a böngésző kriptovaluta-bányászat elleni védelemmel rendelkezik, amely blokkolja a „kriptojacking” szkripteket, hiszen azok veszélyeztethetik az iPhone vagy iPad készülék teljesítményét.
További biztonsági funkciók közé tartozik a natív reklám- és nyomkövető-blokkoló, a felugró ablakok blokkolója és az intuitív cookie-párbeszéd blokkoló.
Jorgen Arnesen, az Opera EVP Mobile igazgatója szerint a Crypto Browser a Web3 iránti növekvő érdeklődést célozza meg, legyen szó akár veterán kriptohasználókról, akár újonnan érkezőkről.

Az Opera Crypto Browser Project azért jött létre, hogy leegyszerűsítse a Web3 felhasználói élményét, amely a mainstream felhasználók számára gyakran zavarba ejtő volt. Az Opera hisz abban, hogy a Web3-nak könnyen használhatónak kell lennie ahhoz, hogy teljes potenciálját és tömeges elterjedését elérje.”

A böngészőcég emellett nyolc nagy blokklánc-ökoszisztéma – Bitcoin, Solana, Polygon, StarkEx, Ronin, Celo, Nervos Network és IXO – támogatását is hozzáadta.
Az Opera elmondta, hogy a jövőben további Proof-of-Stake láncok integrálását tervezi.

Nemrégiben az Opera partnerségre lépett a Yat nevű platformmal, amely lehetővé teszi emojialapú webcímek vagy URL-ek létrehozását.
Az Opera „emojifikációja” lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a platformján keresztül úgy böngésszenek a weben, hogy betűk és szavak helyett hitelesített Yatokat vagy emojikból álló sorozatot írnak be az URL-sávba.

Olvastad már? Egy kutatás szerint több mint egymillió ausztrál rendelkezik kriptovalutával

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!