A népszerű tőzsde június hónapban 8000 olyan kereskedést bonyolított le, ahol az ügylet értéke meghaladta a 10 bitcoint. Ez több, mint bármely más tőzsde esetén.

Ezen belül pedig a vásárlási megbízások az eladások dupláját tették ki.

A Kaiko elemzői szerint egy másik rekordot is megdöntöttek, mégpedig a legnagyobb ügyletét. Ezt is náluk hozták tető alá, és egészen pontosan egy 513,1 bitcoinos megbízást hajtottak végre.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A tokenizált dollár népszerűbb

A Kaiko definíciói alapján a bálna-ügylet az, amelyik több, mint 10 bitcoin értékű. Az ilyen kereskedések átlagát is az OKEx vezeti, náluk most kicsivel 33 BTC fölött van ez az érték. Az is látható, hogy többet kereskednek az olyan tőzsdéken, ahol az USD mellett vagy helyett USDT páron lehet ezt megtenni.

Ez valószínűleg azért van, mert a kriptó és kriptó közötti váltás lényegesen egyszerűbb, mint a kriptó és a fiat pénzek között.

Forrás: blog.kaiko.com

A vásárlók dominálnak

Érdekes, hogy az ilyen nagy értékű kereskedés során majdnem kétszer annyi a vásárlás, mint az eladás az OKEx-nél.

Egyelőre viszont nem tudni, hogy pontosan mi okozza ezt a különbséget. Az egyik lehetséges magyarázat, hogy az eladók visszafogottabban csinálják a dolgaikat, és kisebb, 10 bitcoinnál alacsonyabb tételekre „darabolják” az eladásaikat, nehogy eladási hullámot indítsanak.

Forrás: blog.kaiko.com

A tőzsde ügyvezetője, Jay Hao nemrégiben nyilatkozott úgy a sajtónak, hogy szerinte a siker kulcsa a jó ügyfélszolgálat.

A jelek szerint ezt a bálnák is így gondolják.

Olvastad már? Szerezz 25 dollárt – ajándék a Kriptoworld és az OKEx csapatától

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép estétek! 🙂