Az Mt. Gox vagyonkezelő 2024 októberére módosítja a visszafizetési határidőt

-

Nobuaki Kobayashi rehabilitációs vagyonkezelő egy évvel meghosszabbította az Mt. Gox visszafizetési határidejét.

Az Mt. Gox vagyonkezelője, Nobuaki Kobayashi hivatalosan 2023. október 31-ről 2024. október 31-re módosította a tőzsde hitelezőinek visszafizetési határidejét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Szeptember 21-i levelében Kobayashi azt írta, hogy a tokiói kerületi bíróság engedélyével meghosszabbította az alaptörlesztés, az előrehozott egyösszegű visszafizetés és a köztes visszafizetés határidejét.

Mt.Gox

Közlemény a visszafizetési határidők módosításáról. Forrás: Mtgox.com

Kobayashi továbbá kifejtette, hogy azon helyreállítási hitelezők esetében, akik a szükséges információkat megadták, a visszafizetések már ez év végén sorra kerülhetnek.

„Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ütemterv a körülmények függvényében változhat, és az egyes helyreállítási hitelezőknek történő visszafizetések konkrét időzítése még nem került meghatározásra” – tette hozzá Kobayashi.

Jelenleg az Mt. Gox vagyonában mintegy 142.000 Bitcoin , 143.000 Bitcoin Cash
és 69 milliárd japán jen.

Az Mt. Gox volt az egyik legelső kriptopénz tőzsde, amely egykor a blokklánc ökoszisztémán belül lebonyolított összes kereskedés több mint 70%-át bonyolította le.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Egy 2011-es nagy hackert követően az oldal 2014-ben állítólagos fizetésképtelenség miatt összeomlott, a bukás mintegy 24.000 hitelezőt érintett, és 850.000 BTC elvesztését eredményezte.

Olvastad már? 2 hét alatt 3.6 millió dollárt tudott gyűjteni a stakelhető Bitcoin

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az 5 legjobb kripto, amire érdemes odafigyelni ezen a hétvégén: Ripple (XRP), Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Solana (SOL) és a ScapesMania

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg egy mozgalmas időszakot él át, számos kulcsfontosságú szereplő jelentős lépéseket tesz. Ezek közül a Ripple (XRP), a Cardano (ADA), a Polygon (MATIC), a...

Bitcoin Cash (BCH) technikai elemzés 11.30.

Prémium Bitcoin Cash (BCH) A Bitcoin Cash (BCH) árfolyama kissé csökkent azóta, hogy június 30-án elérte a 329 dolláros éves csúcsot. November 21-én az árfolyam kitört egy rövid...

Mozgolódnak a BTC-bálnák

A BTC árfolyama a 40 ezer dollárhoz közelít, de a bálnák még mindig tartják a pozícióikat. A kérdés, hogy mikor kezdenek eladásba? Az elemzők szerint...

A Tron alapítója szerint nem tudják megszabni, hogy kik használhatják a protokollt

Justin Sun a Tron alapítója nemrégiben a közösségi médiában utasította vissza a Reuters vádjait, amelyek szerint a hálózatát bűnözők is használják, mégpedig egyre nagyobb mértékben. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!