Az Intel Axes Bitcoin bányászati chip sorozata

-

Egy évvel a debütálás után az Intel úgy döntött, hogy leállítja az első Blockscale 1000-es sorozatú Bitcoin bányász chipek gyártását, és nem jelentettek be utódmodelleket – írja a Tom’s Hardware.

Ez a lépés akkor történt, amikor az Intel az Integrált Eszközgyártás (IDM) 2.0 kezdeményezésre helyezi át a hangsúlyt, amely a vállalat belső gyártási képességeit igyekszik megerősíteni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ezzel a megközelítéssel összhangban az Intel több vállalkozástól is visszalép, hogy az alapvető erősségeire koncentrálhasson.

Bár a chipóriás nem fedte fel a következő generációs Bitcoin-bányászati termékekkel kapcsolatos terveit, és a Blockscale ASIC céloldala jelenleg inaktív, a vállalat a jelentés szerint továbbra is keresi a potenciális piaci lehetőségeket.

Ez arra utal, hogy ha a körülmények lehetővé teszik, ismét belevághat ebbe a szegmensbe.

Blockscale chipjeit úgy tervezték, hogy versenyelőnyt és megbízhatóságot biztosítsanak a kriptopénzbányászatban.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Számos neves bányászati vállalat hosszú távú megállapodást kötött a Blockscale ASIC-k állandó szállítása érdekében, elkerülve a túlnyomórészt kínai székhelyű gyártókkal kapcsolatos bizonytalanságokat és ellátási lánc megszakításokat.

Mindazonáltal az Intel Blockscale 1000-es sorozatú chipjeinek leállítása a prioritások átrendeződését jelzi, mivel a vállalat az IDM 2.0 stratégia megvalósítására összpontosít.

zeta

Olvastad már? A Starbucks új NFT kollekciót indít a Polygon hálózaton

Kiemelt kép: Nicolas Vigier

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!