Az innovatív kriptovaluták újradefiniálják a kriptopiacot

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac az új és fejlett kriptovaluták megjelenésével jelentős átalakuláson megy keresztül.

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, ezek a kriptok olyan friss megközelítéseket és megoldásokat kínálnak, amelyek az iparág átformálását ígérik.

A hatásuk tagadhatatlan, potenciálisan megváltoztathatják a befektetők és a rajongók piaci szerepvállalását.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kíváncsiság fokozódik ezen innovatív lehetőségek körül, és sokan szeretnék megérteni, hogyan befolyásolhatják a kriptopénzek jövőjét.

A CYBRO elővásárlása: Ismerd meg a legelső Earn Marketplace-t a Blast-on

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva egységes piacteret vezet be a következetes kripto bevételekhez.

A 2024 második negyedévében elinduló platform kedvező belépési feltételek mellett hívja a korai befektetőket az előértékesítésre.

kripto
Forrás: X

A CYBRO mostantól vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,010 dollártól kezdődően darabonként, ami elképesztő, 83%-os kedvezményt jelent.

A tokenek tulajdonosai kedvezményes hozzáférést kapnak a piactéri szolgáltatásokhoz és különböző bónuszokhoz a fokozott kereseti élmény érdekében.

A CYBRO olyan eszközökkel ruházza fel a felhasználókat a nagyobb jövedelemtermeléshez, mint például a staking , a tőkeáttételes farmolás és a hitelezés.

A Blast versenyképes kamatlábait fokozva a CYBRO kezdetben a magas hozamú stakingre fog összpontosítani, amelyet a legmodernebb kripto-fiat és önmegőrző opciók erősítenek.

A staking mellett a CYBRO tokenek lehetővé teszik az exkluzív airdropot, a piaci cashback-et, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli befektetési programot.

Ez a szilárd funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami jelentősen előnyös az előértékesítési befektetők számára.

>>CYBRO előértékesítés már most élő<<

A Solana jelenlegi piaci teljesítménye és árfolyam-előrejelzés

A Solana árfolyama széles skálán mozog ezen a héten, 163,49 és 200,06 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten a SOL 5,48%-kal csökkent, de ebben a hónapban 17,43%-kal emelkedett.

Az elmúlt 6 hónap kiemelkedő volt, 700,64%-os növekedéssel.

A piac azt mutatja, hogy a SOL többnyire impulzív mozgásokat végez az ellenállás felé, a tétovázás jeleivel, amit a 86,56-os Stochastic jelez, ami arra utal, hogy túlvásárolt lehet.

A SOL az első nagyobb ellenállással 220,57 dollárnál szembesül. Ha áttöri, a következő kihívást jelentő pont a 257,14 dollárnál található.

A viszonylag magas, 59,22-es RSI-vel még van hely a növekedésre, mielőtt túlvásároltnak minősülne.

Lefelé nézve, ha a SOL visszalép, akkor a 147,43 dollárnál talál támaszt, majd tovább lefelé a 110,86 dollárnál.

Az Uniswap (UNI) jelenlegi teljesítménye és jövőbeli kilátásai

Az Uniswap (UNI) árfolyama a közelmúltban a 10,24 és 12,75 $ közötti tartományban ingadozott.

Az elmúlt héten az UNI értéke 13,19%-kal csökkent, az elmúlt egy hónapot tekintve pedig 34,57%-kal csökkent.

Az elmúlt hat hónapot vizsgálva azonban fényesebb képet mutat, 134,32%-os emelkedéssel.

A coin jelenlegi mozgása korrekciós fázisra utal, mivel az olyan mutatók, mint a 27,42-es RSI és a 17,69-es Stochastic az alacsonyabb oldalon vannak, ami potenciális túlértékeltségre utal.

A felfelé mutató jelentős hathavi nyereség erős bikás lendületet mutat a múltban, ami a fellendülés lehetőségét sugallja.

Ha ez a trend folytatódik, az UNI a 14,10 dollárnál lévő legközelebbi ellenállást célozhatja meg, és megkérdőjelezheti a 16,61 dollárnál lévő második ellenállási szintet.

Ugyanakkor óvatosságra int, mivel a közelmúltbeli lefelé irányuló mozgások és a technikai indikátorok arra utalnak, hogy az érme először a 9,09 dollárnál lévő legközelebbi támaszt tesztelheti, vagy akár a 6,58 dollárnál lévő második támaszig is leeshet, mielőtt helyreállna.

A Polkadot árfolyammozgásai és legutóbbi teljesítménye

A Polkadot, a DOT ticker alatt ismert kripto változatos teljesítményt mutatott. Az elmúlt héten a DOT körülbelül 2,56%-ot esett.

Ha egy hónapra visszatekintünk, akkor 18,58%-ot esett. Az utóbbi hat hónapban azonban az árfolyam lenyűgöző 127,45%-kal emelkedett.

A legutóbbi időben a DOT 7,95 dollár és 9,60 dollár között mozgott. Az árfolyammozgások korrekciónak tűnnek egy korábbi emelkedő tendencia után.

A Polkadot leendő árfolyamát számos tényező befolyásolhatja. A jelenlegi 7,20 dolláros támasz valószínűleg kitart, ami esélyt ad a 10,50 vagy akár 12,15 dolláros ellenállási szintek felé való fellendülésre.

De ha az árfolyam 7,20 dollár alá esik, akkor az 5,55 dolláros második támaszig eshet.

Az RSI és a Stochastic által mutatott vételi és eladási nyomás arra utal, hogy a DOT nem a túlvett vagy túladott területen van.

Az óvatosság ajánlott, mivel a piaci trendek eltolódhatnak, és a hangulat is változhat.

Következtetés

Az innovatív kriptovaluták alakítják a piac jövőjét.

A SOL, az UNI és a DOT talán kisebb rövid távú potenciállal rendelkezik, de a hangsúly most a CYBRO-n van, egy egyedülálló, a Blast blokkláncra épülő piactéren.

A 2024 második negyedévében történő bevezetését nagy várakozás előzi meg, és a korai befektetőket a CYBRO token előértékesítésében való részvételre hívja.

Ez egy értékes lehetőséget jelent azok számára, akik a kezdeti szakaszában szeretnének csatlakozni a projekthez.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!