Az ethereumot a bitcoinhoz hasonlítják, miért nem kerül sor ralira

-

Az utóbbi hetek rendkívül heves időszaknak számítottak az Ethereum számára.
A második legnagyobb kriptovaluta több mint 170%-kal haladja meg a márciusi mélypontját, amikor is 88 dollár határán volt az értéke.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Ez a teljesítmény lehetővé tette számára, hogy tulajdonképpen minden más olyan befektetésre alkalmas vagyoneszközt is felülmúljon, amelynek értéke legalább 10 milliárd dollár, beleértve a bitcoint is.
Egy elemző szerint az árváltozások egy olyan parabolikus rali előzményei, amely új magaslatra viheti az Ethereumot. Vannak azonban olyan jelek, amelyek azt bizonyítják, hogy erre nem fog sor kerülni.

Nem ismétlődnek meg a bitcoin bullish időszakai az Ethereummal, legalábbis egyelőre nem

Egy kiemelkedő elemző a közelmúltban osztotta meg az alábbi táblázatot, amely azt mutatja, hogy az Ethereum árváltozásai a 2018-as magaslatok óta szinte azonosak a bitcoin 2014-es és 2015-ös árváltozásaival, amelyeket a 20 000 dolláros robbanásszerű rali követte.

„Ha nem veszed észre a felhalmozódást, nem lehetünk barátok” jegyezte meg az alábbi grafikonra hivatkozva:


Mindkét időszak tartalmaz egy olyan parabolikus ralit, amelyet teljes visszaesés követett, majd két olyan ralit, amelyek hasonló szinten kerültek elutasításra.
Ez azt sugallhatja, hogy az Ethereum az elkövetkező hetekben határozottan túllépi a 270 dollár határát, majd a következő évek folyamán robbanásszerű, eddig nem látott magasságokat fog elérni.

Az Ethereum bikák azonban sajnos hamarosan kudarcra számíthatnak

Egy álnevet használó kereskedő megjegyezte, hogy a vagyoneszköz befektetői „ne szomorkodjanak, ha a vihar bekövetkezik,” utalva arra az egyetértésére, miszerint az Ethereum értéke nemsokára csökkenni fog.
Véleményét a heti táblázat két kulcsfontosságú jelének tulajdonította:
1 a TD szekvenciális mutatója és annak gyertyája jelenleg a 9-es ponton van, amelyet főként a tendencia megfordulási pontjánál szoktak azonosítani; és
2  az Ethereumot nemrégiben egy olyan kritikus hanyatlás következtében utasították el, amely 2019 óta ralis magasságokat mutatott.

A DeFi növekedése egyelőre kizárt

Az Ethereum esetét kiegészítve egy kiemelkedő kommentátor jelenleg úgy látja, hogy a blokklánc esete a decentralizált pénzügyekben lassan kimerül.
A Multicoin Capital ügyvezető partnere, Kyle Samani a múlt héten úgy nyilatkozott, hogy a DeFi „olyan kihívásokkal néz szembe”, amelyek megakadályozzák növekedését, és ezáltal meggátolhatják az Ethereum elfogadottságát is.
Samani kifejtette, hogy a 14 másodperces blokkidő miatt „késési” problémák merülnek fel, amelyek az Ethereumot és annak decentralizált pénzügyi alkalmazásait sújtják:

„Egyszerűen nem lehetséges a POW-láncok segítségével globális szintű kereskedelmi rendszereket sok felhasználó számára létrehozni. Nem működik. Sok késés –> mindenféle negatív másodlagos hatás. Tehát úgy gondolom, a DeFi most nem számíthat sok változásra – ami az Ethereumot illeti (nem a dollárt) –, amíg az alapvető késési problémák meg nem oldódnak.”

Ez a megjegyzés látszólag arra a tényre hivatkozik, hogy bizonyos pénzügyi funkciók esetében a tranzakció feldolgozásához szükséges idő jelentős összegek elvesztéséhez vezethet egy centralizált rendszer használatához képest.

Olvastad már?  Éjszaka érdemes tőzsdézni az amerikai indexekkel

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!