Éjszaka érdemes tőzsdézni az amerikai indexekkel

-

Nyereséggel kereskedni a tőzsdén egyesek számára művészet, mások számára nehéz munka. Nem minden kereskedő képes profitot termelni.
Sőt, a brókerek statisztikái szerint az ügyfelek mindössze 20%-a képes hosszú távon is bevételt generálni. Az összes többi lakossági számla veszteséges.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Kereskedni egyszerű?

Nyereségesnek lenni egy tőzsdén nem olyan egyszerű. Még ha első ránézésre úgy is tűnik, hogy elegendő bevásárolni és várni az árak növekedésére, a valóságban mindez nem így működik.
A piac nem mindig olyan irányban mozdul el, mint amilyenre számítunk. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, nem árt tudni néhány dolgot.
A tőzsdén való profitrealizálás stratégiájának legalapvetőbb pontjait. Mindez akár hosszú évek munkájába telhet.
Egyetlen stratégiáról sem mondhatjuk el, hogy az a legjobb vagy a legrosszabb. Vannak, akik az RSI-indikátorokra esküsznek, megint mások a Fibonacci-szinteket veszik alapul. Találhatunk olyanokat is, akik nem technikai indikátorok szerint kereskednek, ilyen például a ciklusok figyelembe vétele.
Ebben a cikkben egy olyan érdekes indikátort mutatunk be, amelyet több ezer személy használ kereskedés közben.
Viszonylag sok, főleg lakossági kereskedő jött rá arra, hogy az amerikai részvényindexek értéke az éjszakai órák alatt növekedtek vagy árfolyamgörbéjük nagy volatilitást mutatott ez idő alatt.

A növekedés és profittermelés indikátora szerint az amerikai indexek az utóbbi hetek során mindig a nap folyamán csökkentek, éjszaka pedig növekedtek. Így történt minden egyes nap.
Lehetséges, hogy ezen indikátor szerint a kereskedés jóval egyszerűbbé válik: elég lehet este bevásárolni, reggel pedig nyereségesen értékesíteni.

Nem árt azonban vigyázni!

Ez az indikátor viszonylag megbízható, a stratégia biztos voltára azonban csak hetek, sőt évek kereskedése adhat választ. Mindig figyelembe kell venni, hogy egy ilyen érdekes növekvő trend az éjszakai órák során akár csak véletlen is lehet.
Az indikátorral kapcsolatos Twitter-beszélgetésbe régi motoros kereskedők is bekapcsolódtak, akik elismerték, hogy az indexek – főleg válság során – a múltban is inkább a nap során veszítettek az értékükből, és ezzel szemben, éjszaka során növekedtek.
Ez a mutató tehát hosszú távon és viszonylag magas sikerességgel működhet, figyelembe kell azonban venni, hogy csak bizonyos időszakokban.
További kutatások ezen felül azt jelzik, hogy a legjobb az, ha a részvényeket a reggeli órákban vásároljuk meg, pár órával később pedig szinte mindig nyereségesen tudunk azoktól megválni.

Összegzés

A jövedelmezőség indikátora többségében megbízhatóként viselkedhet. Minden kereskedőnek valami más dolog felel meg, éppen ezért nem lehet csak úgy felmenni a tőzsdére és este megnyitni egy kereskedést.
A bevétel finomítása érdekében mindig fontos az adott indikátor évekig történő tesztelése, és a beállítások folyamatos változtatása.

Olvastad már? 75.000 dollár: visszatér a 2013-as bika piac?

Forrás: kryptomagazin.sk
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok!

Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!