75.000 dollár: visszatér a 2013-as bika piac?

-

A BTC/USD „tökéletesen” megismételheti 2013-as bikafutamát az árelemzések szerint, annak ellenére, hogy sokan vegyes érzelmekkel viseltetnek a 2020-as kilátások iránt.
Egy elemzés szerint a bitcoin el fogja érni a 75.000 dollárt – mindez pedig „heteken belül” megtörténhet.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Timothy Peterson, a Cane Island Alternative Advisors elemzője június 7-én frissítette BTC/USD-grafikonját, amely rejtélyes hasonlóságot mutat a Bitcoin 2013-as állapotaihoz.
https://twitter.com/nsquaredcrypto/status/1269756242601394176?s=12

Peterson szerint „szinte tökéletes” a korreláció

A bitcoin 3600 dollárról való márciusi felépülésével kapcsolatban Peterson megjegyezte, hogy ez szinte ugyanúgy néz ki, mint a 7 évvel ezelőtti árművelet.
Az eredmény – érvelése szerint – ugyanoda vezethet. A BTC akkor 1300 dolláron tetőzött, egy mostani, 700%-os bikafutam pedig mai árakon vizsgálva 75.000 dollárt jelentene.

„A 2020-as Bitcoin-felépülés szinte tökéletes hasonlóságokat mutat a 2013-ashoz” – összegezte.
„Hetekre vagyunk a 75.000 dollártól?”

A Mt. Gox-tényező

Bár egy ilyen kiugrás elég valószínűtlennek tűnik, a Bitcoin már most is erős jeleit mutatja annak, hogy helyreállítási üzemmódba lépett, és a legutóbbi mélypontig valószínűleg már soha többé nem fog lecsökkenni.
Különösen a bányászaktivitás és az azzal kapcsolatos adatok hasonlítanak a 2018-as év decemberéhez, amikor a bitcoin egész éves medve piacából pattant vissza, 3.100 dollárról.
Nem utolsó sorban, a 2013-as piac összehasonlítása a maival szinte lehetetlen. Akkoriban a Mt. Gox volt az egyetlen nagy tőzsde, amely egymaga járult hozzá egy masszív árösszeomláshoz. Sokak szerint szintén a Mt. Gox volt felelős a 3100 dolláros futamért is.
Más elemzők sokkal józanabbul tekintenek 2020-ra. Filbfilb, a Cointelegraph Markets elemzője szerint nincs nagy egyetértés abban, hogy jelentős áttörés történhetne a 10.000 dolláros szinten.
Egy erős piaci záráshoz a BTC/USD-nek támaszt kellene találni 10.500 dolláron. Ez egyébként egy olyan szint, amelyet a bikák múlt év óta kerülgetnek.

Olvastad már? 3 dolog, amit tudni érdemes a Bitcoin-alapú határidős ügyletekről

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép estétek! 🙂

Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!