Charles Hoskinson politikai mozgalomnak nevezte a kriptót

-

Egy nem régi kérdezz-felelek során a Cardano-alapító Charles Hoskinson eredendően politikai eszközökként jellemezte a kriptopénzeket.
A közösséget éppen ezért arra sürgeti, hogy egyre erősebben lépjen fel az ágazat elfojtására tett erőfeszítések ellen.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Az ada kriptopénz mögöttes rendszerét megalkotó Charles Hoskinson a kriptopénzek piacán való részvételt eredendően politikai tevékenységnek nevezte.
Egy rögtönzött youtube-os kérdezz-felelek keretén belül Hoskinson kijelentette, hogy a pénzügyi kapcsolatok kriptopénzek által való megreformálása nem lesz nehézségektől mentes.
Érvelését úgy támasztotta alá, hogy a teljes kriptojelenséget a politika színpadára vetítette ki.
Arra sürgette a kriptoközösség tagjait, hogy álljanak ki a növekvő szabályozói nyomás ellen, amelyek főleg a titkosítás bomlasztására helyeznek nagyobb hangsúlyt.

A kriptó eredendően politikai

A június 5-én zajlott kérdezz-felelekben Charles Hoskison kinyilatkoztatta, hogy a „kriptó egy politikai mozgalom”.

„A kriptó annyira politikai, amennyire csak lehet” – mondta. „Újra fel fogjuk találni a pénz koncepcióját, és a kormány kezéből a saját kezünkbe vesszük az irányítást.”

Hangsúlyozta, hogy a kriptopénzeket övező jelenség természete szerint inkább politikai, hiszen egyfajta kreatív rombolás révén szeretne új monetáris irányelveket elérni. Kijelentette, hogy „a pénz minden politika legnagyobb befolyásoló tényezője”.
Tekintettel az elosztott főkönyvi technológiák nagykereskedelmi elfogadottságának következményeire Hoskinson megjegyezte, hogy a kriptopénzek hatásai jóval túlmutatnak majd a most ismert pénz határain:

„Minden meg fog változni: a kereskedés megváltozik, a tulajdonjogok megváltoznak, az üzleti struktúrák megváltoznak, a törvények megváltoznak.”

Szabályozók a titkosítás ellen

Hoskinson úgy jósolja, hogy a kriptoeszközöknek növekvő ellenségeskedéssel kell szembenézniük a szabályozók részéről.
Mint mondta, „manapság vannak olyan emberek az amerikai szenátusban és kongresszusban, de világszerte mindenhol, akik be szeretnék tiltani a kriptót”.
A Cardano alkotója arra sürgette a kriptoközösséget, hogy vegyék fel a harcot ezekkel a törekvésekkel szemben:

„ha az ágazaton belül tevékenykedsz, mit kell tenned? Áthajtasz a döglött kutyán és azt mondod »jól szórakoztam, akárhogy is, minden rendben«? Nem, sajnálom, de kell, hogy legyen választási lehetőséged. A jó ügyért kell harcolnod.”
„Jelenleg erős lépések zajlanak a titkosítás tiltása ellen” – mondta.

„Használnátok srácok a Cardanót, ha hátsó kapukat helyeztünk volna el benne, és úgy terveztük volna meg, hogy egy maroknyi olyan ember kezelje a pénzeteket, akik bármikor befagyaszthatnák azt? Vajon hányan használnátok akkor?” – tette fel a kérdést.

Olvastad már? Továbbra is magasak az Ethereum-tranzakciók költségei

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!